Over ons | familiebedrijf in Delden sinds 1981 | de
0

De Weijenborg biedt de meest originele feesten en activiteiten in een prachtig horecabedrijf

De Weijenborg is een familiebedrijf met passie voor het verwennen en vermaken van hun gasten, gespecialiseerd in feesten en activiteiten. Je vindt bij de Weijenborg diverse indoor en outdoor activiteiten, themafeesten en workshops, een sfeervol restaurant en 4 escape rooms.  In  2020 heeft de Weijenborg een restaurant geopend: Casa de Tapas. Een intiem tapas restaurant met #Daliwaanzin. De Weijenborg is specialist in entertainment en culinair vermaak van groepen van 4 tot 300 personen. 

Op 1 september 2023 is de Weijenborg uitgebreid met het naastgelegen pand de Weijenborg 2.0. Hier zijn 2 prachtige moderne besloten ruimtes waar je ook zelf kunt grillen.
De nieuwe ruimtes zijn erg geschikt voor wat kleinere groepen, workshops, themafeesten, vrijgezellen feesten en vergaderingen. Er is een gezellige bar en sfeervolle inrichting. Op de eerste etage opent in 2024 een nieuwe escape room het Drugslab / Breaking bad en de besloten ruimte Moulin Rouge. 

De Weijenborg loopt voorop in de ontwikkeling van de nieuwste thema’s. Toepassingen in de indoor en outdoor escape activiteiten met Augmented en Virtual Reality hebben geleid tot nieuwe spannende thema’s.  Op locatie kunnen we ook grotere groepen entertainen.

Familiebedrijf

Al vanaf 1981 wordt de Weijenborg gerund door de familie Hemersma.
Het doel van de Weijenborg is om de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven en een goede service te verlenen op het gebied van entertainment, horeca en food & beverage. Het personeel is hierbij de spil van het bedrijf omdat zij essentieel zijn voor het bieden van een excellente service! Er werken circa 26 full- en parttimers.

Er wordt met dagverse producten gekookt, de keuken is internationaal. Alle thema’s, escape rooms, moordspelen enz. worden zelf bedacht en uitgevoerd.

In ons brede assortiment bieden wij onder andere de volgende activiteiten en uitjes aan:

Openingstijden

De Weijenborg gaat op elk gewenst tijdstip na reservering voor je open en kent geen vaste openingstijden. 

Het restaurant Casa de Tapas is geopend op:
Donderdag t/m zondag vrijdag 16.30 uur – 22.30 uur
Kom je met 15 personen of meer, dan gaat Casa de Tapas ook op andere tijden speciaal voor jou open!

Inrichting

De Weijenborg heeft een sfeervolle moderne inrichting en elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en beleving. Aan de wanden hangt kunst van o.a. Corneille, Herman Brood, Peter Diem en Annemarie de Groot. In het restaurant Casa de Tapas vind je vooral #Daliwaanzin.

  • Herenkamer met bar, open haard, terras en toiletgroep
  • Gelagkamer met bar, binnenplaats en toiletgroep
  • Restaurant Casa de Tapas met bar, terras en toiletgroep
  • Escape room Café René op de eerste etage
  • Escape room de Goudtrein op de eerste etage
  • Escape room Huttenkloas op de eerste etage
De Weijenborg 2.0
  • Zout met eigen gril gelegenheid en toiletgroep
  • Peper met bar en toiletgroep
  • Moulin Rouge op de eerste etage
  • Escape room het drugslab / breaking bad op de eerste etage

Kinderen

Voor kinderen tot 12 jaar berekenen wij de halve prijs voor het eten.
Tot 3 jaar eten ze gratis mee van het buffet of diner of je kiest voor een kindermenu.

Diëten

We houden graag rekening met medische diëten. Geef deze daarom 2 dagen van te voren aan ons door, dan kunnen we er volop aandacht aan besteden.

MVO

Bewust zijn van je verantwoordelijkheden tegen over mensen en je omgeving is belangrijk bij de Weijenborg. We dragen dit uit door diverse projecten te ondersteunen en te sponsoren en door vanaf 1981 mensen op te leiden in het horeca vak.

Wij ondersteunen een project voor straatkinderen in de hoofdstad van Ghana.  De kinderen snijden met de hand houten maskers. Met de opbrengst hiervan krijgen ze onderwijs, zodat ze later in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Een vrijwilliger van dit project zorgt ervoor dat wij enkele keren per jaar een nieuwe voorraad maskers ontvangen, die tijdens onze workshop Afrikaanse maskers beschilderen worden gebruikt

De Weijenborg is leerbedrijf voor het beroepsonderwijs voor de afdeling horeca, recreatie en evenementen organisatie.  Wij bieden stage plaatsen voor onderzoekstage, afstudeerstage en praktijkstage aan studenten vanaf niveau 2 tot en met universitaire studenten.  

Zakelijke voorwaarden.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruikt maakt. Deelname aan al onze activiteiten is altijd geheel voor eigen risico. De Weijenborg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade aan personen en/of goederen als gevolg van deelname tijdens de door haar georganiseerde activiteiten. Buitenactiviteiten gaan onder alle weersomstandigheden door met uitzondering van onweer, dan wordt een vervangende binnenactiviteit georganiseerd.

De Weijenborg

Het weijenborg feestteam

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg