Groepsactiviteiten | kies uit vele indoor activiteiten | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De nieuwste groepsactiviteiten met teambuilding en een heleboel plezier

Culinaire en creatieve workshops, spannende teambuilding groepsactiviteiten, escape rooms, moorddiners, quizzen, we bieden vele indoor activiteiten. We helpen je graag om een fantastisch programma op maat voor je samen te stellen compleet met lekker eten en drinken. Kies uit de vele binnenactiviteiten van de Weijenborg in Twente.

Zoek je een leuke activiteit of lekker eten? Wij ontvangen je graag op ons gezellige verwarmde terras met 40 zitplaatsen. Er is veel mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Personaliseer je uitje

De Weijenborg biedt veel binnenactiviteiten aan waardoor er altijd een activiteit is dat bij jouw gezelschap past. Wat denk je bijvoorbeeld van de nieuwste VR escape dining met het thema Casa de Papel, een spannend moordspel of een fanatieke pubquiz? Natuurlijk kun je daarbij heerlijk dineren of genieten van een zelfgekozen buffet.

Bij ons kun je je eigen uitje samenstellen door naar je activiteit te gaan en onderaan de pagina je activiteit, eten en drinken te kiezen. Zo zie je vrijblijvend wat je uitje zou kosten. Heb je liever dat wij je helpen? Dat mag natuurlijk ook. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke indoor uitje in Twente. Geef je wensen, aantal personen en budget door en wij maken een offerte op maat voor je!

 

Top 5 Indooractiviteiten

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Onze waanzinnige binnenactiviteiten

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg