Groepsactiviteiten |kies uit het aanbod aan kookworkshops | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is er gezelliger dan met je team een kookworkshop beleven?

Gezellig koken onder professionele begeleiding in Twente. Ga met je team een heerlijke tapas bereiden of kies voor een andere lekkere workshop, zoals de pizza workshop.

Samen bakken in de culinaire workshops  is niet alleen gezellig, maar levert ook een heerlijk resultaat op. Bij de Weijenborg in het Twentse Delden staan de koks voor je klaar om alle ins en outs te leren van de kook- en baktechnieken. Na de workshop hebben jullie uitgebreid de tijd om te genieten van jullie zelfgemaakte creaties. Wij stellen graag een programma voor jullie samen. Geef je wensen en budget door en wij maken een vrijblijvende offerte op maat voor je.

Heerlijke High Tea variaties

Soms wil je liever niet zelf in de keuken staan maar gewoon heerlijk genieten van al dat lekkers wat voor je klaar staat. Lekker bijkletsen bij een High Tea bijvoorbeeld. Dat begrijpen wij ook, maar we houden wel van variatie en van heerlijke drankjes. Daarom hebben we naast onze Twentse High Tea ook drie andere heerlijke “High” arrangementen. Ook leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. 

Waanzinnig
De Weijenborg

Keuken team weijenborg

Waanzinnige Culinair!

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg