Groepsactiviteiten |kies uit het aanbod aan kookworkshops | de Weijenborg
0

Wat is er gezelliger dan met je team een kookworkshop beleven?

Gezellig koken onder begeleiding van de chef kok in Twente. Ga met je team een heerlijk 4-gangen diner bereiden of kies voor een andere lekkere workshop, zoals tapas maken of de heerlijke workshop bonbons maken. 

Samen bakken in de culinaire workshops  is niet alleen gezellig, maar levert ook een heerlijk resultaat op. Bij de Weijenborg in het Twentse Delden staan de koks voor je klaar om alle ins en outs te leren van de kook- en baktechnieken. Na de workshop hebben jullie uitgebreid de tijd om te genieten van jullie zelfgemaakte creaties. Wij stellen graag een programma voor jullie samen. Geef je wensen en budget door en wij maken een vrijblijvende offerte op maat voor je.

Zoek je een leuke activiteit of lekker eten tijdens de 2e lockdown van de horeca? Onze escape rooms zijn geopend, uiteraard zonder hapje of drankje. Je kunt tapas en diners bij ons afhalen of laten bezorgen. Al onze buitenactiviteiten zijn te reserveren voor 4 personen. We bezorgen graag leuke activiteiten bij je thuis zoals de VREscape@home, een kookworkshop enz. Er is veel mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Heerlijke High Tea variaties

Soms wil je liever niet zelf in de keuken staan maar gewoon heerlijk genieten van al dat lekkers wat voor je klaar staat. Lekker bijkletsen bij een High Tea bijvoorbeeld. Dat begrijpen wij ook, maar we houden wel van variatie en van heerlijke drankjes. Daarom hebben we naast onze Twentse High Tea ook drie andere heerlijke “High” arrangementen. Ook leuk om te combineren met één van onze andere activiteiten. 

Waanzinnige Culinair!

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2020 | De Weijenborg