Restaurant | private dining en sfeervol uit eten in Twente| de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeervol restaurant De Weijenborg in Twente

Heerlijk eten voor kleine én grote groepen

De Weijenborg heeft een prachtig sfeervol restaurant voor groepen, waar je heerlijk kunt dineren, lunchen, brunchen en ontbijten.  Bij mooi weer kun je buiten dineren op één van de twee grote terrassen, bij minder mooi weer knappert de open haard en laat jij je verrassen door het mooie en verzorgde restaurant van de Weijenborg.

A la carte dineren in ons Tapas restaurant

Onder hetzelfde dak als de Weijenborg het gezellige en intieme restaurant Casa de Tapas geopend. Een restaurant met een tikje waanzin van Dali, kleurrijke mediterrane tapas en de karakteristieke snor van Dali op waanzinnige plekken. Er is een grote variatie aan tapas van calamares tot pinchos. 

  • Donderdag t/m zondag geopend
  • Kleurrijke en gevarieerde tapaskaart

Ben je al overtuigd dat je in Casa de Tapas een waanzinnige avond tegemoet gaat? Reserveer dan alvast een plekje. Liever eerst zien wat voor tapas je kunt verwachten? Bekijk dan onze tapas menukaart.

Grote gezelschappen

Ervaar de smaak van De Weijenborg met een grotere groep met één van onze heerlijke buffetten of een van onze vele menu’s. Het keukenteam bereidt jouw lievelingsdiner, tapas of buffet.  Je kunt samen genieten in restaurant Casa de Tapas of voor een groep reserveren bij de Weijenborg en een keuze maken uit onze menukaart voor groepen of zelf je eigen buffet of diner samenstellen. Het keukenteam helpt je graag met het samenstellen van jouw persoonlijke buffet of diner. 

Ons restaurant Weijenborg voor groepen is alle dagen van de week op reservering geopend op alle gewenste tijden. Restaurant Casa de tapas is geopend van donderdag t/m zondag.

Sfeer impressie

afhaal menu tapas
afhaal menu's van casa de tapas
Tapas Delden Terras
dinchen

Ons waanzinnige restaurant met feestdagen:

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg