Vrijgezellenfeest | ondeugend, sportief of spannend | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak een keuze uit één van onze vele onvergetelijke vrijgezellenfeesten

Je beste vriend, zus of broer gaat trouwen en je wilt een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren. Dat kan op onze mooi centraal gelegen locatie in Delden, gelegen tussen de driehoek Almelo-Hengelo-Enschede! 

Een stoer mannen vrijgezellenfeest of ondeugend vrouwen vrijgezellenfeest, we hebben voor iedere smaak hilarische, uitbundige, sportieve en creatieve feesten. Wil je de vrijgezel extra in de schijnwerpers zetten, we helpen je graag om je uitje tot  een onuitwisbaar herinnering te maken. 

We kunnen complete dagprogramma’s voor je samenstellen compleet met een leuk avondfeest en/of diner. Geef je budget en je wensen door en wij komen met een vrijblijvend voorstel voor jouw vrijgezellenfeest in Twente.

Zoek je een leuke activiteit of lekker eten? Wij ontvangen je graag op ons gezellige verwarmde terras met 40 zitplaatsen. Er is veel mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Tips voor je vrijgezellenfeest

Zorg ervoor dat je niemand vergeet uit te nodigen of iemand uitnodigt waar hij/zij niet op zit te wachten. Overleg de gastenlijst op tijd zodat je kan beginnen met het overleg met de genodigden. Misschien is er wel iemand die wil helpen met organiseren!

Stel een budget vast voor je vrijgezellenfeest. Hou rekening met wat de andere genodigden kunnen en willen besteden aan het vrijgezellenfeest zodat het voor iedereen een leuk feestje wordt! 

Ook voor een vrijgezellenfeest is het belangrijk om de datum op tijd vast te stellen zodat iedereen vrij kan plannen. Een vrijgezellenfeest waarbij mensen moeten afzeggen omdat ze moeten werken of andere afspraken hebben gemaakt is natuurlijk zonde.

 Het is een eerste dag waarbij de bruid of bruidegom centraal staat. Ga daarom voor een thema wat bij de bruid/bruidegom past. Is de bruid in kwestie weg van cocktails? Dan is een cocktailworkshop erg leuk. Maar drinkt de bruid nooit dan is een andere activiteit veel leuker. Voor een sportieve bruidegom kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Archery Shoot Out in de Twentse bossen, maar voor een fervent puzzelaar is de outdoor escape veel leuker. 

Kijk op tijd rond naar een leuke locatie en naar de bereikbaarheid ervan. Zijn alle genodigden in staat bij de locatie te komen op eigen vervoer of wil je gezamenlijk vervoer regelen? 

 

Eindelijk is het zover! Het vrijgezellenfeest. Om je deze dag alleen druk te hoeven maken over plezier hebben is het belangrijk dat je alles duidelijk hebt gecommuniceerd zowel als waar je de activiteit doet als aan je mede feestgenoten. Denk er bijvoorbeeld aan om te communiceren waar jullie starten en of er eventueel eten en drinken bij in zit. Zo komt er geen domper op de dag omdat dingen toch anders waren dan verwacht.

Zorg voor leuke herinneringen van het vrijgezellenfeest, maar plaats het natuurlijk niet zonder toestemming op social media. Een leuk idee is om een photobooth of videozuil te huren zodat iedereen ook een speciaal aandenken voor de bruid/bruidegom in spé kan opnemen. Maar zelf foto’s maken kan natuurlijk ook. Wie weet zijn ze nog handig voor wanneer je iets wil bedenken voor de bruiloft.

Het belangrijkste is om er een waanzinnig vrijgezellenfeest van te maken! Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen of het samenstellen van een leuk programma dan helpen we je graag. Geef je budget en wensen aan ons door en wij komen met een voorstel. Je mag natuurlijk ook altijd bellen.

Onze waanzinnige vrijgezellenfeesten

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg