Indoor en outdoor escape room | escapen 2 tot 250 pers | de Weijenborg
0

Ontsnap uit de spannende indoor en outdoor escape room(s)

 • Escapen vanaf € 15,00 per persoon
 • 4 escape rooms, escapen voor grote groepen
 • 3 outdoor escapes, o.a. met Augmented Reality
 • VR escape dining

Wij hebben vele indoor en outdoor escape rooms. Je kunt escapen van 2 tot 250 personen. Als je allemaal tegelijk wilt escapen kun je meerdere kamers boeken. De nieuwste technieken met Virtual Reality en Augmented Reality zijn toegepast in de nieuwste escapes in Delden. Er zijn spannende thema’s en diverse moeilijkheidsgraden in de escape rooms en de outdoor escapes in Delden Twente.

De indoor escape rooms

Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de Escape Room vinden? Je adrenaline stijgt tot grote hoogte!

De escape room Delden opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld. Zenuwslopende opdrachten, raadsel, puzzels, alles heeft een betekenis: een aantekening op de muur, een nummer combinatie, een cryptische boodschap via de radio. Combineer de clous en gebruik kritische denkvaardigheden en ontsnap.

De Escaperoom Café René gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisieprogramma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café-eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.

Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug. Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke escape room in ouderwetse stijl van 1945 te kraken. Voel je adrenaline stijgen. Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten terug te vinden?

Een gepantserde trein volgeladen met Tsaren goud staat in een geheime tunnel in Rusland.

Je gaat op zoek naar de enige kaart die er ter wereld bestaat met de exacte locatie van de verdwenen goudtrein. In de werkkamer van een bejaarde oud spion van de KGB begint je zoektocht. Helaas is de kamer boobytrapped. De tijd dringt. Laat je hersenen volop draaien en kraak alle codes.

Criminologie student Jacco is geobsedeerd door Klaas Annink, de beruchte 18e-eeuwse seriemoordenaar uit Ambt-Delden. Jacco doet een cold case onderzoek naar deze Huttenkloas, die velen met zijn bijl de hersens insloeg. Hij begroef de lijken naast zijn boerderij, geholpen door vrouw en kinderen. Onder het oog van 20.000 toeschouwers werd het gezin geradbraakt, de hersens ingeslagen met de eigen bijl en opgehangen totdat ze vanzelf van de galg vielen. Het was het proces van de eeuw.  Student Jacco is verdwenen. Zijn studiegenoten zijn op zoek naar hem en zijn bang voor de beruchte vloek van Huttenkloas. Durf jij te helpen zoeken……?

Hetzelfde thema als Café René 1. Deze escape room wordt ingezet bij groepen boven de 80 personen.

VR dining is een fantastische virtual reality experience rondom een 3-gangen diner. Los met je team de moord op met behulp van VR, spannende props, verborgen boodschappen en lekker eten.

Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn.

In teams van 4 à 8 personen los je de moord op. Kijk met de VR headset in de virtuele wereld en probeer de link met de echte wereld te leggen en vind antwoorden. De mooi gedekte tafel blijkt vele geheimen te bevatten. Tussen de gangen van het diner door ben je in een virtuele hotel. Blijf scherp, want je strijdt tegen andere teams om de beste score.

We kunnen dit spel ook op locatie verzorgen.

Samen met je team ga jij de Spaanse bank overvallen tijdens het spannende escape dining Casa De Papel. Met Virtual Reality, vreemde props én lekker eten.
Het grote brein achter de bankoverval op de nationale munt van Spanje is El Professor. Hij gaat jullie trainen voor een volgende spectaculaire en vreedzame bankoverval.Je hoeft de serie niet te kennen om dit innovatieve Virtual Reality dinerspel te spelen.

De outdoor escape rooms

Buiten escapen in Stad Delden, ontzettend leuk, spannend en lastig, want alles kan een aanwijzing zijn.  Win de race tegen de klok. ! Gewapend met je smartphone en een aktetas vol vreemde attributen heb enkele uren de tijd om je leven in Twente te redden. Ervaar de spanning van de groepsactiviteit de outdoor escape room. Een uitdagende missie in het centrum van Delden. Samenwerking is noodzakelijk tijdens deze teambuilding activiteit.

Delden is in de ban van een James Bond achtige vergiftiging. De slachtoffers overleefden de moordaanslag met gif ternauwernood. Gisteren werd in Delden een drugslab ontdekt en ontmanteld. Het dodelijke Russische gif Uvaroviet werd hier geproduceerd. Alles wijst erop dat jij 5 minuten geleden met dit middel vergiftigd bent. Zoek het tegengif dat binnen 1,5 uur moet worden toegediend, anders sterf je een wisse dood.  Dubbelspion Svetlana is in Delden gesignaleerd. De politie raadt iedereen aan binnen te blijven. Neem je opgeladen smartphone mee en ontrafel alle mysteries en vind het tegengif.

Word een held in de AR City Escape: From Russia With Love en red de wereld van de ondergang. De nieuwste outdoor escape met augmented reality. Met behulp van AR verschijnen geheime virtuele kluizen, levensechte hologrammen en loop door een virtuele deur naar een compleet andere wereld. Je ziet precies waar alle andere teams zich bevinden in deze interactieve escape.

De vergiftigde Russische dubbelspion Skripal heeft overal sporen achtergelaten. Jouw team gaat op zoek naar geheime codes die je alleen kunt opsporen met behulp van je forensische koffer vol gadgets. Wat is de Russische regering van plan en red de wereld. Vertrouw niemand en houd de gevonden sporen geheim en leg verborgen bommen neer. Je saboteert de andere teams, gaat op zoek naar complotten en fake news.

We kunnen dit spel ook op locatie verzorgen.

Maak je groepsuitje nog waanzinniger

Je kunt kiezen voor de extra scherpe all-in aanbieding of stel je personeelsuitje / vrijgezellenfeest helemaal zelf samen uit de onderdelen onderaan deze pagina. Je hoeft alleen maar aan te klikken wat je allemaal leuk lijkt en er komt een prijs uitrollen. Dit is allemaal helemaal vrijblijvend dus je boekt nog niets !

 • Scroll naar beneden op deze site
 • Kies je activiteit
 • Kies je eten
 • Kies de drankjes


Escape room wisselprogramma

Je kunt er ook voor kiezen om je gezelschap te splitsen. De ene helft doet een leuke activiteit, de andere helft gaat escapen. Een ontzettend leuk idee voor een actief en afwisselend activiteiten programma. We hebben keuze uit 20 leuke programma’s die je kunt doen in afwachting van jouw beurt in de Escape Room. Een kleine greep:

Maak nu gebruik van onze waanzinnige all-in aanbieding!

Stel je eigen feest samen
All-in 57,50
 • Welkomstdrankje
 • Escaperoom naar keuze (café René, Huttenkloas of de goudtrein)
 • 3-gangen combinatie menu
 • 2,5 uur onbeperkt drankjes (bier, wijn en fris)
Tijdsduur: 4 uur

Boek nu dit all-inn feest


Het Weijenborg feestteam

 • Al 40 jaar feestspecialist
 • Wij ontzorgen je graag
 • Wij helpen je graag bij de organisatie van je feest
 • Uniek: wij maken elk feest op maat
 • Bel of mail als je vragen hebt
 • Scroll naar beneden en stel je eigen feest samen


1. Kies je activiteit en leuke uitbreidingen

15,00

Escaperoom Café René

Escaperoom Café René

De escape room Delden in Twente gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisie programma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.
Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug. Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke escape room in ouderwetse stijl van 1945 te kraken.

Voel je adrenaline stijgen. Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten terug te vinden?

Prijs tot en met 4 personen € 82,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.

Escaperoom De Russische goudtrein

Een gepantserde trein volgeladen met Tsaren goud staat in een geheime tunnel in Rusland.
Je gaat opzoek naar de enige kaart die er ter wereld bestaat met de exacte locatie van de verdwenen goudtrein. In de werkkamer van een bejaarde oud spion van de KGB ga je opzoek. Helaas is de kamer boobytrapped. De tijd dringt. Laat je hersenen volop draaien en kraak alle codes.

Prijs tot en met 4 personen € 82,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.

Escaperoom Huttenkloas

Criminologie student Jacco is geobsedeerd door Klaas Annink, de beruchte 18e-eeuwse seriemoordenaar uit Ambt-Delden. Jacco doet een cold case onderzoek naar deze Huttenkloas, die velen met zijn bijl de hersens insloeg. Student Jacco is verdwenen. Zijn studiegenoten zijn op zoek naar hem en zijn bang voor de beruchte vloek van Huttenkloas. Durf jij te helpen zoeken……?

Prijs tot en met 4 personen € 82,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.

Virtual Reality Escape Dining Casa de Papel

Jullie gaan de nationale bank overvallen en proberen miljoenen te bemachtigen. Je krijgt vandaag je eerste training van El Professor. Hij wil jullie inzicht en koelbloedigheid testen. Daarvoor ga je op pad in de virtuele wereld en je probeert de kluis te kraken en te ontsnappen. El Professor heeft een mysterieuze koffer achtergelaten die aanwijzingen bevat om je hierbij te helpen. Weet jouw team de aanwijzingen van El Professor als eerste te ontcijferen..?

VR Escape Casa de Papel vanaf 4 personen. Bij minder personen geldt een meerprijs.

Virtual Reality Escape Dining Hotelmoord

De nieuwste escape room beleving met Virtual Reality. Escapen rondom een 3-gangen diner. Los met je team de moord op met VR, props en geheime boodschappen. Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 à 8 personen aan de slag.
Tussen de gangen van het diner speel je steeds een volgend level. Los de moord op! escape en verlaat Hotel de Weijenborg als een vrij mens.
Combineer dit met een lekker 3-gangen menu naar keuze (meerprijs).

Virtual Reality Escape dining vanaf 4 personen. Bij minder personen geldt een meerprijs.

Outdoor Escape

Win de race tegen de klok en vind het tegengif om de moordaanslag met Russisch gif te overleven! Gewapend met je smartphone en allerlei vreemde attributen heb je 1,5 uur de tijd om je leven te redden.
Samenwerken is een must om alle cryptische aanwijzingen, codes en geheimen op internet te kunnen vinden en ontrafelen bij deze spannende outdoor escape room. Alles kan een betekenis hebben, niets is wat het lijkt, een uitdagende missie in het centrum van Delden.

tot en met 4 personen € 82,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.

AR City Escape

Word een held in de AR City Escape “From Russia With Love” en red de wereld van de ondergang. Met een koffer vol gadgets ga je op pad en met behulp van Augmented Reality verschijnen geheime virtuele kluizen, levensechte hologrammen en loop door een virtuele deur naar een compleet andere wereld.

Prijs 2 uur €29,50
Prijs 3 uur €33,00

AR city escape vanaf 6 personen. Bij minder personen geldt een meerprijs.

2. Vul dit naar wens aan met lekker eten

3-gangen combinatie menu

 • Rundercarpaccio met oude kaas snippers, pijnboompitten en balsamico dressing
 • Lichtgebonden tomatensoep
 • Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus
 • Zalmfilet ingewreven met ambachtelijke honing dille mosterd
 • Saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus
 • Malse Rundersucade in jus gegaard
 • Pasta met pesto pittenmix en Parmezaanse kaas
 • IJscoupe met 3 smaken roomijs en slagroom
 • Heisse Liebe, vanille roomijs met warme frambozensaus en slagroom
 • Crème brûlée, vanille ijs en slagroom

Goed om te weten:

 • Combinatie menu is alleen boekbaar met een activiteit van minimaal € 7,50.
 • Boek je zonder activiteit, neem dan het 3-gangen keuze menu
 • De samenstelling kan variëren.
 • We houden graag rekening met diëten.

 

25,00 29,95
Voeg toe aan winkelmand

3-gangen luxe combinatie menu

 • Rolletje van rundercarpaccio gevuld met gefruite ui en zongedroogde tomaat met een truffelmayonaise
 • Salade Twickel: lauw-warme geitenkaas op een bedje van diverse slasoorten
 • Vitello Tonnato: kalfsfrikandeau met een tonijnsaus en kappertjes
 • Involtini van kalkoen, gevuld met Mozzarella, Tiroler ham, geserveerd met een tomaten basilicum saus
 • Gebakken doradefilet met een saus van rode pesto
 • Rib-Eye met kruidenboter
 • Pasta met bospaddenstoelen, prei en salie
 • Grand dessert, een variatie met specialiteiten van de chef

Goed om te weten:

 • Combinatie menu is alleen boekbaar met een activiteit van minimaal € 7,50.
 • Boek je zonder activiteit, neem dan het 3-gangen luxe keuzemenu.
 • De samenstelling kan variëren.
 • We houden graag rekening met diëten.
30,00 35,00
Voeg toe aan winkelmand

4-gangen Combinatie menu

 • Rundercarpaccio met oude kaas snippers, pijnboompitten en balsamico dressing
 • Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus
 • Licht gebonden tomatensoep
 • Uiensoep met een kaascrouton
 • Zalmfilet ingewreven met ambachtelijke honing dille mosterd
 • Saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus
 • Malse Rundersucade in jus gegaard
 • Pasta met pesto pittenmix en Parmezaanse kaas
 • IJscoupe met 3 smaken roomijs en slagroom
 • Heisse Liebe, vanille roomijs met warme frambozensaus en slagroom
 • Crème brûlée, vanille ijs en slagroom

Goed om te weten:

 • Combinatie menu is alleen boekbaar met een activiteit van minimaal € 7,50.
 • Boek je zonder activiteit, neem dan het 4-gangen keuze menu
 • De samenstelling kan variëren.
 • We houden graag rekening met diëten.

 

30,00 34,95
Voeg toe aan winkelmand

4-gangen luxe combinatie menu

 • Rolletje van rundercarpaccio gevuld met gefruite ui en zongedroogde tomaat met een truffelmayonaise
 • Salade Twickel: lauw-warme geitenkaas op een bedje van diverse slasoorten
 • Vitello Tonnato: kalfsfrikandeau met een tonijnsaus en kappertjes
 • Licht gebonden tomatensoep
 • Uiensoep met een kaascrouton
 • Involtini van kalkoen, gevuld met Mozzarella, Tiroler ham, geserveerd met een tomaten basilicum saus
 • Gebakken doradefilet met een saus van rode pesto
 • Rib-Eye met kruidenboter
 • Pasta met bospaddenstoelen, prei en salie
 • Grand dessert, een variatie met specialiteiten van de chef

Goed om te weten:

 • Combinatie menu is alleen boekbaar met een activiteit van minimaal € 7,50.
 • Boek je zonder activiteit, neem dan het 4-gangen keuzemenu
 • De samenstelling kan variëren.
 • We houden graag rekening met diëten.
35,00 39,95
Voeg toe aan winkelmand

Tapas

Geniet van lekkere tapas bij de cocktailworkshop. Tijdens de workshop serveren we vele koude tapas. Na de workshop ga je aan tafel voor de warme tapas en het dessert in tapasstijl.

Hieronder is een voorbeeld van de tapas die wij tijdens de workshop serveren wij  in vele gangen. Het is bij  elke workshop weer wat anders want de koks leven zich helemaal uit op de tapas:

 • Pan – Stokbrood
 • Aïoli – Knoflook mayonaise
 • Salsa Scherpe tomatensaus
 • Nachos Tortilla chips
 • Pa amb tomaquet Catalaanse specialiteit, geroosterd brood met olijfolie en knoflook, ingewreven met tomaat
 • Guacamole – Avocado mousse
 • Pimienta de rocío – Met roomkaas gevulde pepertjes
 • Ensalada Italiana – spiesjes met tomaat, mozzarella en basilicum
 • Ensalada Chirozo – Chorizo salade
 • Wrap Tonino – wrap van fricandeau met tonijnsaus
 • Jamon Serrano –  Één van de meest verfijnde gerookte hamsoorten ter wereld,  de Spaanse Serrano ham met mango chutney
 • Pavo  – gerookte kalkoenfilet met rode uien
 • Salmón – Gerookte zalm met sinaasappel-mierikswortelsaus
 • Camarones  – Garnalencocktail  in pittige olijfolie met knoflook en paprika

Warm

 • Croquetas de gambas – Garnalenkroketjes met chilisaus
 • Albondigas con salsa – Gehaktballetjes in salsa
 • Salmone – Zalm met mosterdmayonaise
 • Pinchos Morunos – Moorse spiesjes van gemarineerd varkensvlees, marinade van o.a. paprika, komijn en sherry
 • Tortilla’s aardappel/ei  pannenkoekjes
 • Paella Rijstschotel van kip en chorizo

Dessert

 • Bavarois van chocolade en likor 43
 • Mango sorbet met kiwisaus Nogaparfait
 • Brownie met bananenijs Malaga ijs

In combinatie met de cocktailworkshop ben je ongeveer 4 uur bezig. Bij groepen van minder dan 8 personen geldt een meerprijs.

Buffet Delden

 • Aardappel salade met ei en bieslook
 • Frisse salade van witte kool en appel
 • Knoflooksaus
 • Kerriesaus
 • Vers afgebakken stokbrood
 • Gehaktballetjes in zigeunersaus
 • Pulled pork met barbecue saus
 • Kipsaté met pindasaus
 • Gebakken aardappels
 • Frietjes
 • Mayonaise

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

 

Buffet Schöpke

 • Aardappelsalade met ei en bieslook
 • Frisse salade van witte kool en appel
 • Groene salade met mozzarella en tomaatjes
 • Garnalencocktail met cocktailsaus
 • Carpaccio met kaassnippers en balsamico dressing
 • Gerookte Serrano ham met bolletjes meloen
 • Knoflooksaus
 • Kerrie saus
 • Vers afgebakken stokbrood
 • Rolletjes van zalm met een dille saus
 • Blokjes kipfilet in een zachte mosterdsaus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Schnitzel
 • Entrecote met kruidenboter
 • Gebakken aardappeltjes
 • Frietjes
 • Mayonaise

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

Buffet Oele

 • Aardappelsalade met ei en bieslook
 • Frisse salade van witte kool en appel
 • Knoflooksaus
 • Kerriesaus
 • Vers afgebakken stokbrood
 • Carpaccio met kaassnippers en balsamico dressing
 • Gerookte Serrano ham met meloen
 • Pizza punten
 • Beenham met honing mostersaus
 • Schnitzeltjes
 • Kipsaté met pindasaus
 • Panga in folie met limoenmayonaise
 • Gebakken aardappels
 • Frietjes
 • Mayonaise

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

3-gangen Buffet Weijenborg

3-gangen lang genieten van het lekkerste dat de Weijenborg te bieden heeft.

 • 1e gang
 • Huzarensalade
 • Gevogelte salade met ananas
 • Garnalen avocado salade
 • Emmentaler Käse salat met walnoten
 • Knoflooksaus
 • Kerriesaus
 • Kruidenboter
 • Foccacia
 • Vers afgebakken stokbrood
 • Grav Lax, rauw gemarineerde zalm met mosterd dille saus
 • Sushi
 • Japanse gemarineerde tonijn met zeewiersalade
 • Serrano ham met vers fruit
 • Pastrami met in Armagnac gewelde pruimen
 • 2e gang
 • Zalmfilet met kreeftensaus
 • Hele ossehnaas getrancheerd door de kok, met pepersaus
 • Krokant gebakken eendenborst met een honingtijm saus
 • Varkenshaas met gemengde bospaddenstoelen en truffel saus
 • Groente van het seizoen
 • Gegratineerde aardappels
 • Gebakken aardappeltjes met knoflookolie, rozemarijn en zeezout
 • 3e gang
 • Vanille roomijs
 • Vruchten roomijs
 • Warme chocolade saus
 • Pannacotta met bosvruchtensaus
 • Chocolade mousse
 • Omelette Siberienne
 • Tiramisu
 • Desserttaartje van rabarber met meringue
 • Vers fruit salade
 • Slagroom

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

Help mij kiezen/Ik geef het nog door

Bij de Weijenborg hebben wij voor ieder wat wils. Maar we snappen ook dat je er nog even over wil nadenken of goed advies wil.
Daarom geven we je de optie om het later te bepalen en ons om advies te vragen.

Mocht je nog niet genoeg keuzes hebben gezien: neem dan een kijkje op de eten, drinken en catering pagina.

3. Maak je feest compleet met drankjes

Drank arrangement standaard

Onbezorgd genieten van je feest, neem dan een drankenarrangement (vanaf 20 personen). Voor kleine groepen geldt een meerprijs
Bij een drankenarrangement schenken wij onbeperkt drankjes tegen een vaste prijs.

Dranken arrangement standaard:
4 uur: koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen, bier, Radler, maltbier, huiswijnen droog wit, zoet wit, rood en rosé, binnenlands gedistilleerd, malibu, gin en witte rum.

Tegen een kleine meerprijs schenken wij speciaalbieren.

Optioneel:
2 uur  € 20,00
3 uur  € 23.00

Verlenging € 2,75 per half uur

Drank arrangement basic

Onbezorgd genieten van je feest, neem dan een drankenarrangement.
Bij een drankenarrangement schenken wij onbeperkt drankjes tegen een vaste prijs.

Dranken arrangement basic:
4 uur: koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen, bier, Radler, maltbier, huiswijnen droog wit, zoet wit, rood en rosé

Tegen een kleine meerprijs schenken wij speciaalbieren.

Optioneel:
2 uur  € 16,50
3 uur  € 19,95

Verlenging € 2,75 per half uur

Drank arrangement luxe

Onbezorgd genieten van je feest, neem dan een drankenarrangement (vanaf 20 personen). Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Bij een drankenarrangement schenken wij onbeperkt drankjes tegen een vaste prijs.

Dranken arrangement luxe:
4 uur: koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen, bier, Radler, maltbier, huiswijnen droog wit, zoet wit, rood en rosé, alle gangbare sterke dranken op basis van huismerken. Zoals: Malibu, Vodka, Gin, Passoa, Likeur 43, Whiskey, Cognac, etc.

Tegen een kleine meerprijs schenken wij speciaalbieren.

Optioneel:
2 uur  € 23,50
3 uur  € 26,50

Verlenging € 3,50 per half uur

Dranken op nacalculatie

Wanneer je hiervoor kiest betaal je voor wat je hebt gebruikt.
De drankjes worden per stuk genoteerd en achteraf afgerekend.

Consumptiebonnen

Deel een vast aantal consumptie bonnen uit. De bonnen kunnen worden ingewisseld voor bier, wijn, fris, koffie en thee.

Drankjes individueel afrekenen

Wil je graag individueel afrekenen, dan kies je voor deze optie.
We verstrekken kaartjes waarop de drankjes individueel bijgehouden kunnen worden.

Eventueel kunnen we een vast aantal consumptiebonnen verstrekken à € 2.90 per stuk.

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!