Indoor en outdoor escape rooms | Dé escape specialist | Weijenborg
0
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontsnap uit de spannende indoor en outdoor escape room(s)

Wij hebben vele indoor en outdoor escape rooms. Je kunt escapen in Delden vanaf 2 personen. Als je met een grotere groep tegelijk wilt escapen kun je meerdere escape rooms reserveren. Er zijn spannende thema’s en diverse moeilijkheidsgraden. Kies eens voor een spannende outdoor escape of Virtual Reality Escape Dining. Wij zijn dé toonaangevende escape specialist van Overijssel met maar liefst 7 verschillende escape variaties. 

De indoor escape rooms

Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de escape room vinden? Je adrenaline stijgt tot grote hoogte!

De escape room Delden opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld. Samenwerking is het belangrijkst tijdens deze leuke teambuilding activiteit. 

Combineer je ontsnappingspoging met één van onze andere activiteiten voor een leuke dag uit in Twente. Heb je een grote groep? Bel of mail ons voor alle mogelijkheden! 


Escapen met Virtual Reality

Begeef je in het Luxe Hotel of in de Bank van Spanje. Per team heb je één VR headset en ga je in de virtuele wereld op zoek naar aanwijzingen. Verbaas je over de prachtige kamers, lobby’s en zalen waar je doorheen loopt en van alles kunt openen, verplaatsen, bekijken enz. Combineer wat je ziet in de VR wereld met de echte wereld en probeer de moord op de Hotel eigenaar op te lossen of probeer uit de bank te ontsnappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn. Kies uit 2 spannende Virtual Reality Escape thema’s

 

Outdoor escape de moordaanslag

Je bent vergiftigd door een agent van de Russische geheime dienst. Vind binnen 1,5 uur het tegengif of je steft een wisse dood. Win de race tegen de klok! Gewapend met je smartphone en een aktetas vol vreemde attributen heb je 1,5 uur de tijd om je leven in Twente te redden. Ervaar de spanning van de groepsactiviteit de outdoor escape room. Een uitdagende missie in het centrum van Delden. Samenwerking is noodzakelijk tijdens deze teambuilding activiteit. 


Outdoor escape met Augmented Reality

Red de wereld!! Ga met je team op pad en voorkom de ondergang van de wereld door toedoen van de Russische geheime dienst. Met behulp van Augmented Reality zie je in het centrum van Delden allerlei objecten die je kunt openen, bekijken en ontcijfer het mysterie. Je hebt 2 uur de tijd om de ondergang van de wereld te voorkomen. 

 


Maak je Escape nog waanzinniger!

Combineer de escape room met een heerlijk diner of buffet, breid het programma uit met een leuke activiteit of zet de escape room in als break tijdens een vergadering. Heb je zin om lekker te eten voor of na de escape room? Dat kan, onze koks bereiden graag de lekkerste maaltijd voor jullie. 

Je kunt kiezen voor de extra scherpe all-in aanbieding of stel je ideale uitje samen en kijk vrijblijvend wat je escape avontuur zou kosten. Zo kun jij zelf puzzelen wat bij jou past.


Escape room wisselprogramma

Je kunt er ook voor kiezen om je gezelschap te splitsen. De ene helft doet een leuke activiteit, de andere helft gaat escapen. Een ontzettend leuk idee voor een actief en afwisselend activiteiten programma. We hebben keuze uit 20 leuke programma’s die je kunt doen in afwachting van jouw beurt in de Escape Room. Een kleine greep:

Maak nu gebruik van onze waanzinnige aanbieding!

All-in 62,50
Combi deal € 42,-* All-in met buffet € 65,50*
 • Ontvangst met koffie/thee
 • Escaperoom naar keuze (Breaking Bad, Café René, Huttenkloas of de Goudtrein)
 • Buffet Delden
 • Na de escape 2,5 uur onbeperkt drankjes (bier, Radler, wijn en fris)
 • Koffie/thee ter afsluiting
 • Tijdsduur 4 uur
Of All-in met Tapas diner € 74,50*
 • Ontvangst met drankje naar keuze
 • Escaperoom naar keuze (Breaking Bad, Café René, Huttenkloas of de Goudtrein)
 • 3-gangen Tapas diner van "Casa de Tapas"
 • Na de escape 2,5 uur onbeperkt drankjes (bier, Radler, wijn en fris)
 • Tijdsduur 4 uur
*Tot 10 personen is alleen de optie met Tapas mogelijk. Let op meerprijs onder de 10 personen.

Boek nu

Stel je eigen uitje samen

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Meest gestelde vragen

Onze escape rooms bevinden zich op de eerste etage. Het is goed om te weten dat er alleen een trap is naar de bovenverdieping. De vloeren boven zijn wel gelijkvloers. VR Escape dining, AR  outdoor escape en outdoor escape de Moordaanslag zijn wel geschikt voor de rolstoel.

Als je met zijn allen in één escape room wil puzzelen verschilt het limiet per kamer. Met de 1,5 meter regel is het aantal toegestane deelnemers tijdelijk aangepast.

 • Café Rene – 15 personen
 • Huttenkloas – 15 personen 
 • De Russische Goudtrein – 12 personen
 • Outdoor Escape – 250 personen

Doordat wij meerdere escape rooms hebben, outdoor escapes met en zonder Augmented Reality en Virtual Reality  Escapes kunnen er bij ons tot 200 personen tegelijkertijd escapen.  

We kunnen ook een leuk wisselprogramma voor je samenstellen zodat de groep in tweeën wordt opgedeeld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De escape rooms Café René, de Russische Goudtrein, de Hotelmoord, en de Outdoor Escape zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene. De escape room Huttenkloas over de seriemoordenaar uit de 17e eeuw is niet toegankelijk voor kinderen. De kinderen kunnen extra hints krijgen zodat ze niet vastlopen tijdens het spel.

De outdoor Escape is bij uitstek geschikt voor mensen met claustrofobie. Lekker buiten escapen. De indoor escape rooms zijn ruim van opzet en goed verlicht. En we verklappen een klein geheimpje: de deur gaat niet echt op slot het lijkt alleen zo. Je staat ook altijd in contact met één van onze escaperoom begeleiders en mag altijd de escape room tussentijds verlaten. Als je toch nog twijfels of het iets voor je is, dan laten wij je de escape room van te voren zien.

Mocht je nog vragen hebben of een kijkje willen komen nemen kun je ons altijd even bellen.

 

Voor onze escape rooms is het handig om je (lees)bril mee te nemen als je deze nodig hebt. Zonder deze extra moeilijkheid is het al pittig genoeg.

Voor onze outdoor escape heb je een opgeladen mobiel nodig om het tot een goed einde te kunnen brengen. Daarnaast zijn fijne schoenen ook een aanrader.

Maar het belangrijkste is zin om te escapen!

In je eentje escapen is in de goudtrein of in de outdoorescape mogelijk, in de overige kamers heb je toch echt hulp van teamgenoten nodig! Voor Café René heb je minimaal 3 mede-escapers nodig. In Huttenkloas kun je vanaf 2 personen kun al escapen! Dus ook leuk als verrassingsdate.

Ja dat kan. De AR City Escape kunnen we op elke buitenlocatie verzorgen. De VR Escapes de Hotelmoord of Casa de Papel kunnen we op elke binnenlocatie verzorgen. We helpen je graag met meedenken!

Als je een escape room aan het spelen bent wil je je niet druk maken over je waardevolle spullen. Daarom hebben wij een koffer (met slot) in de escape room waar deze in opgeborgen worden. Zo weet jij zeker dat ze veilig zijn en kun je je concentreren op het spel. Voor jassen hebben wij een garderobe en/of kapstok boven. 

Het is lastig te bepalen wat voor jou moeilijk is. Maar wij denken het volgende:

 • Café René – 4/5 
 • Huttenkloas –  4/5
 • Goudtrein – 3/5
 • Outdoor Escape – 4/5

Zij gingen je voor

Vraag hier vrijblijvend je escape aan!

Wil je vandaag of morgen nog escapen? Bel dan voor de mogelijkheden.1. Kies je activiteit en leuke uitbreidingen

17,50

Escape room Café René

Escape room Café René

De escape room Delden in Twente gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisie programma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.
Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug. Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke escape room in ouderwetse stijl van 1945 te kraken.

Voel je adrenaline stijgen. Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten terug te vinden?

Totaal prijs escape room:
2 personen € 75
3 personen € 87,50
4 personen € 100
5 personen € 112,50
6 personen € 125
7 personen € 137,50
8 personen € 150
9 personen € 162,50
10 personen € 175
11 personen € 187,50
12 personen € 200
13 personen € 212,50
14 personen € 225
15 personen € 237,50

Escaperoom De Russische goudtrein

Een gepantserde trein volgeladen met Tsaren goud staat in een geheime tunnel in Rusland.
Je gaat opzoek naar de enige kaart die er ter wereld bestaat met de exacte locatie van de verdwenen goudtrein. In de werkkamer van een bejaarde oud spion van de KGB ga je opzoek. Helaas is de kamer boobytrapped. De tijd dringt. Laat je hersenen volop draaien en kraak alle codes.

Totaal prijs escape room:
2  personen € 75
3 personen € 87,50
4 personen € 100
5 personen € 112,50
6 personen € 125
7 personen € 137,50
8 personen € 150
9 personen € 162,50
10 personen € 175
11 personen € 187,50
12 personen € 200

Escaperoom Huttenkloas

Criminologie student Jacco is geobsedeerd door Klaas Annink, de beruchte 18e-eeuwse seriemoordenaar uit Ambt-Delden. Jacco doet een cold case onderzoek naar deze Huttenkloas, die velen met zijn bijl de hersens insloeg. Student Jacco is verdwenen. Zijn studiegenoten zijn op zoek naar hem en zijn bang voor de beruchte vloek van Huttenkloas. Durf jij te helpen zoeken……?

Totaal prijs escape room:
2 personen € 75
3 personen € 87,50
4 personen € 100
5 personen € 112,50
6 personen € 125
7 personen € 137,50
8 personen € 150
9 personen € 162,50
10 personen € 175
11 personen € 187,50
12 personen € 200
13 personen € 212,50
14 personen € 225
15 personen € 237,50

Outdoor Escape

Win de race tegen de klok en vind het tegengif om de moordaanslag met Russisch gif te overleven! Gewapend met je smartphone en allerlei vreemde attributen heb je 1,5 uur de tijd om je leven te redden.
Samenwerken is een must om alle cryptische aanwijzingen, codes en geheimen op internet te kunnen vinden en ontrafelen bij deze spannende outdoor escape room. Alles kan een betekenis hebben, niets is wat het lijkt, een uitdagende missie in het centrum van Delden.

2. Vul dit naar wens aan met lekker eten

3-gangen tapas menu

Geniet van waanzinnig kleurrijke en gevarieerde tapas in 3-gangen geserveerd.
Laat jezelf verrassen door onze chefkok en geniet van al het lekkers dat bij jullie op tafel komt!

We houden graag rekening met diëten.

 

4-gangen tapas menu

Geniet van waanzinnig kleurrijke en gevarieerde tapas in 4-gangen geserveerd.
Laat jezelf verrassen door onze chefkok en geniet van al het lekkers dat bij jullie op tafel komt!

We houden graag rekening met diëten.

5-gangen Tapas menu

Geniet van waanzinnig kleurrijke en gevarieerde tapas in 5-gangen geserveerd.
Laat jezelf verrassen door onze chefkok en geniet van al het lekkers dat bij jullie op tafel komt!

We houden graag rekening met diëten.

 

Buffet Delden

 • Albondigas: Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
 • Pulled pork met barbecue saus
 • Kipsaté met pindasaus
 • Gebakken aardappels
 • Verse friet
 • Mayonaise
 • Aardappel salade
 • Frisse salade van witte kool en appel
 • Knoflooksaus
 • Vers afgebakken stokbrood

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

 

Buffet Oele

 • Gerookte zalm
 • Carpaccio met kaassnippers en truffelmayonaise
 • Serrano ham met meloen
 • Aardappelsalade
 • Frisse salade van witte kool en appel
 • Groene salade met mozzarella en tomaatjes
 • Knoflooksaus
 • Vers afgebakken stokbrood

 

 • Catch of the day (vis) met dille saus
 • Gemarineerde kippendij stukjes
 • Varkenshaas met roomsaus
 • Schnitzel
 • Entrecote
 • Satésaus
 • Pepersaus
 • Gebakken aardappeltjes
 • Frietjes
 • Mayonaise

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

3-gangen Buffet Weijenborg

3-gangen lang genieten van het lekkerste dat de Weijenborg te bieden heeft.

 • 1e gang
 • Huzarensalade
 • Gevogelte salade met ananas
 • Garnalen avocado salade
 • Emmentaler Käse salat met walnoten
 • Knoflooksaus
 • Kerriesaus
 • Kruidenboter
 • Foccacia
 • Vers afgebakken stokbrood
 • Grav Lax, rauw gemarineerde zalm met mosterd dille saus
 • Sushi
 • Japanse gemarineerde tonijn met zeewiersalade
 • Serrano ham met vers fruit
 • Pastrami met in Armagnac gewelde pruimen
 • 2e gang
 • Zalmfilet met kreeftensaus
 • Hele ossenhaas getrancheerd door de kok, met pepersaus
 • Krokant gebakken eendenborst met een honingtijm saus
 • Varkenshaas met gemengde bospaddenstoelen en truffel saus
 • Groente van het seizoen
 • Gegratineerde aardappels
 • Gebakken aardappeltjes met knoflookolie, rozemarijn en zeezout
 • 3e gang
 • Vanille roomijs
 • Vruchten roomijs
 • Warme chocolade saus
 • Pannacotta met bosvruchtensaus
 • Chocolade mousse
 • Omelette Siberienne
 • Tiramisu
 • Desserttaartje van rabarber met meringue
 • Vers fruit salade
 • Slagroom

Buffet vanaf 20 personen. Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Graag houden wij rekening met jullie dieetwensen.

Help mij kiezen/Ik geef het nog door

Bij de Weijenborg hebben wij voor ieder wat wils. Maar we snappen ook dat je er nog even over wil nadenken of goed advies wil.
Daarom geven we je de optie om het later te bepalen en ons om advies te vragen.

Mocht je nog niet genoeg keuzes hebben gezien: neem dan een kijkje op de eten, drinken en catering pagina.

3. Maak je feest compleet met drankjes

Drankenarrangement pakket 2

Onbezorgd genieten van je feest, neem dan een drankenarrangement (vanaf 20 personen). Voor kleine groepen geldt een meerprijs. Bij een drankenarrangement schenken wij onbeperkt drankjes tegen een vaste prijs. Prijs op basis van afhalen bij de bar.

Drankenarrangement pakket 2:
Koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen, bier, Radler, maltbier, huiswijnen droog wit, zoet wit, rood en rosé, mixdranken met witte rum, Vodka, Apfelkorn, Gin, Passoa en binnenlands gedestilleerd.

4 uur € 42,00 per persoon
3 uur € 31,50 per persoon
2 uur € 21,00 per persoon
Verlenging per uur € 10,50 per persoon

Tegen een meerprijs van € 1,50 per stuk schenken wij speciaal bieren.

 

Drankenarrangement pakket 1

Onbezorgd genieten van je feest, neem dan een drankenarrangement (vanaf 20 personen).Voor kleine groepen geldt een meerprijs. Bij een drankenarrangement schenken wij onbeperkt drankjes tegen een vaste prijs. Prijs op basis van afhalen bij de bar.

Drankenarrangement pakket 1:
Koffie/thee aan het begin en einde, frisdranken, vruchtensappen, bier, Radler, maltbier, huiswijnen droog wit, zoet wit, rood en rosé

4 uur € 32,00 per persoon
3 uur € 24,00 per persoon
2 uur € 16,00 per persoon
Verlenging per uur € 8,00 per persoon

Tegen een meerprijs van € 1,50 per stuk schenken wij speciaal bieren.
Tegen een meerprijs van € 1,00 kan de koffie aan het begin vervangen worden door drankje naar keuze.

 

Drankenarrangement pakket 3

Onbezorgd genieten van je feest, neem dan een drankenarrangement (vanaf 20 personen). Voor kleine groepen geldt een meerprijs.
Bij een drankenarrangement schenken wij onbeperkt drankjes tegen een vaste prijs. Prijs op basis van afhalen bij de bar.

Drankenarrangement pakket 3:
4 uur drankjes € 52,00 per persoon
3 uur drankjes € 39,00
2 uur € 26,00 per persoon
Verlenging per uur € 13,00 per persoon

Koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen, bier, Radler, maltbier, huiswijnen droog wit, zoet wit, rood en rosé, alle gangbare sterke dranken op basis van huismerken; Gin Tonic, Amaretto, Rum, Vodka, Apfelkorn, Whisky, Hugo, Vanille likeur, speciaal bieren.

Dranken op nacalculatie

Wanneer je hiervoor kiest betaal je voor wat je hebt gebruikt.
De drankjes worden per stuk genoteerd en achteraf afgerekend.

Consumptiebonnen

Deel een vast aantal consumptie bonnen uit. De bonnen kunnen worden ingewisseld voor bier, wijn, fris, koffie en thee.

Drankjes individueel afrekenen

Wil je graag individueel afrekenen, dan kies je voor deze optie.
We verstrekken kaartjes waarop de drankjes individueel bijgehouden kunnen worden.

Eventueel kunnen we een vast aantal consumptiebonnen verstrekken à € 2.90 per stuk.

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg