Teamuitje in Twente | de coolste teambuilding activiteiten | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Teamuitjes met volop keuze uit teambuilding activiteiten, workshops en thema’s toe

Onze top teambuilding activiteiten maken van elk teamuitje van kleine tot grote groepen een groot succes. Keuze uit vele sportieve, creatieve, spannende en hilarische programma’s. De top teambuilding activiteiten van dit moment zijn onze escape rooms, outdoor escapen en VR en AR escape. Bij ons zijn er binnen- en buitenactiviteiten voor ieders budget voor elke groep: groot en klein.

De Weijenborg is centraal gelegen tussen Hengelo, Almelo en Enschede. Ideaal voor een teamuitje in Twente! Tijdens een escape room test jij je team: kunnen jullie goed samenwerken en in 60 minuten ontsnappen? Of ga de strijd met elkaar aan op het Archery Shoot out veld in de Twickelse bossen voor een sportief teamuitje.

Zoek je een leuke activiteit of lekker eten? Wij ontvangen je graag op ons gezellige verwarmde terras met 40 zitplaatsen. Er is veel mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Teambuilding op maat

Bij de Weijenborg kun jij jouw unieke teamuitje helemaal zelf samenstellen. Ga je voor hechte samenwerking als teambuilding of wil je elkaars competitieve kant leren kennen? Jij beslist! Bekijk de activiteit of themafeest dat je leuk lijkt en kies je activiteit(en), eten en drinken onderaan de pagina. Zo zie je vrijblijvend wat je uitje in Twente kost. 

Heb je een ander plan of wil je liever dat wij met je meedenken? Dat kan, wij helpen je graag! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef aan wat je leuk lijkt, met hoeveel personen je wil komen en wij maken een programma op maat voor je.

Top 5 Teamuitjes

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Onze waanzinnige teamuitjes

Nog niets gevonden wat je leuk leek als teamuitje? Wat jammer. Gelukkig hebben we nog meer! Bekijk onze themafeesten en groepsactiviteiten.

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg