Familiefeest | leuke familie uitjes voor je familiedag | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Familie uitjes met originele binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin

Gezellig familie uitjes met unieke activiteiten voor jong en oud. We hebben vele leuke programma’s voor je familiedag binnen elk gewenst budget voor kleine én grote groepen. Een leuk themafeest of een sportieve buitenactiviteit zoals de Twente Games, we helpen je graag een mooi programma samen te stellen bij onze locatie in Delden (tussen de driehoek Hengelo-Almelo-Enschede).

Zoek je een leuke activiteit of lekker eten? Wij ontvangen je graag op ons gezellige verwarmde terras met 40 zitplaatsen. Er is veel mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Familiedag organiseren

Een familiedag staat voor gezelligheid! Maar soms is het best lastig iets te vinden wat binnen jouw budget past en wat leuk is voor het hele gezelschap. Bij de Weijenborg kun je met elk budget een activiteit vinden die bij jou en je familie past. Test je familie op kennis met een competitieve pubquiz , meet elkaars krachten met de Twente games of feest erop los met het Ik hou van Holland feest. 

Vind je een familiedag moeilijk te organiseren? De Weijenborg denkt graag met je mee in jouw budget! Geef je budget op, met hoeveel personen je wil komen en wat je leuk lijkt om te doen en wij maken een offerte op maat voor jou.

Stel je liever zelf samen? Dat kan ook. Ga naar de feesten die je leuk lijken en voeg vrijblijvend activiteiten, eten en drinken toe. Zo krijg jij een prijsindicatie van wat je uitje zou kosten. Mocht je enthousiast zijn geworden kun je gelijk boeken of bij vragen contact met ons opnemen. Wij staan graag voor jouw familiefeest klaar.

Top 5 Familiefeesten

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Onze waanzinnige familiefeesten!

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg