Teambuilding | feestelijk zakelijk bedrijfsuitje | de Weijenborg
0

Bedrijfsuitje in Twente met volop teambuilding, actie en plezier.

Boek de leukste teambuilding activiteiten en workshops voor je bedrijfsuitje met perfecte balans tussen actie, teambuilding en plezier. De teambuilding kan zowel met binnenactiviteiten als buiten activiteiten. 

De Weijenborg is een mooie locatie gelegen in Delden, tussen Almelo, Hengelo en Enschede en is specialist in programma’s op maat. Omdat wij vele activiteiten hebben zijn er voor zowel grote als kleine teams genoeg opties om uit te kiezen. Geef je wensen, budget en aantal personen door en wij maken een vrijblijvende offerte op maat voor je.

Zoek je een leuke activiteit op 1,5 meter? Bekijk dan ons complete overzicht aan wat je nu allemaal al zou kunnen doen. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Wat kun je verwachten bij de teambuilding activiteiten?

De leukste thema’s en activiteiten waarbij samenwerking een absolute must is. Alle talenten binnen het team worden aangesproken bij deze bedrijfsuitjes. Door je collega’s de ruimte te geven en naar elkaar te luisteren kom je tot het beste resultaat. Bij ons staan teambuilding en plezier samen op nummer 1,  want vrolijkheid blijkt nog altijd de grootste teambuilding factor te zijn.

De indoor en outdoor activiteiten worden begeleid door ons professionele recreatie team. Naar wens wordt een coach ingezet die de activiteiten met jouw collega’s evalueert. Samen met de Weijenborg zorg jij voor teambuilding op maat in Twente voor jouw team.

Top 5

Waanzinnige Teambuilding in Twente

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2020 | De Weijenborg