Groepsactiviteiten | kies uit vele outdoor activiteiten | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De sportiefste groepsactiviteiten met teambuilding en fun

Sportieve activiteiten, spannende outdoor escapes, rally met lelijke eendjes, speuren met Augmented Reality, we bieden volop originele outdoor activiteiten. De activiteiten vinden plaats in de Twickelse bossen of in het Twentse Boerenland. Delden is centraal gelegen tussen Hengelo, Almelo en Enschede. Ideaal voor jouw outdoor avontuur! 

Er is een groot aanbod sportieve buitenactiviteiten beschikbaar. Daardoor kunnen wij voor elke groepsgrootte en budget een leuke dag samenstellen met eventueel lekker eten en drinken. Geef je wensen, budget een aantal personen door en wij maken vrijblijvend een offerte op maat voor je.

Uniek in combineren

Bij de Weijenborg heb je de mogelijkheid om naar wens allerlei activiteiten te combineren voor jouw ideale programma. Zo kun je bijvoorbeeld de Twente games combineren met een leuke pubquiz over Twente of na de Archery Shoot out verder gaan met een schietworkshop binnen. Ga naar de activiteit die jou leuk lijkt en stel zelf je eigen feest samen door je activiteiten, eten en drinken te kiezen en kijk  vrijblijvend wat je uitje kost.

Wil je liever dat wij met je meedenken? We helpen je graag om een fantastisch programma op maat voor je samen te stellen compleet met lekker eten en drinken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. 

 

Top 5 Outdoor

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Waanzinnige Buitenactiviteiten

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg