Trouwen | je bruiloft bij de mooiste trouwlocatie | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trouwen in onze prachtige trouwlocatie met een bruiloft helemaal op maat gemaakt

Na het romantische aanzoek begint de spannende aanloop naar jullie huwelijksdag.
Je gaat trouwen !

Een onvergetelijke bruiloft met bruisend feest en sfeervol huwelijksdiner. Onze trouwspecialisten helpen je graag om je bruiloft helemaal op maat te maken. We houden graag rekening met al jullie wensen zodat jouw bruiloft naadloos aansluit bij jouw stijl en wensen.

De Weijenborg is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Hof van Twente en er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden. De Weijenborg in Delden is dé bruiloft specialist met een prachtige locatie uit het jaar 1739 met een moderne inrichting om jouw huwelijksfeest onvergetelijk te maken. 

Bij ons kun je voor elk deel van jouw speciale dag terecht. De Weijenborg denkt graag met je mee: jouw bruiloft is uniek. Voor inspiratie kun je kijken bij onze tips en trends voor trouwen in Twente.

Hoe kan jouw trouwdag eruit zien?

De gasten voor de trouwplechtigheid worden ontvangen in ons restaurant met koffie/thee met een appel carré. Jullie komen aanrijden in de prachtige gratis elektrische auto of naar keuze in ander mooi trouwvervoer zoals een koets of een oldtimer.

De huwelijksceremonie vindt plaats in het eeuwenoude pand van de Weijenborg, op de sfeervolle binnenplaats of in de prachtige tuin.
Er staat een mooie opstelling klaar met in het midden een witte loper.
Aan weerszijden staan zuilen die zijn verbonden met sierlijke stof. De door jullie gekozen kleur is terug te vinden in de strikken die om de stoelen zitten.  

Jullie huwelijk is voltrokken. De bruidstaart wordt ceremonieel aangesneden en het glas met Prosecco geheven op het bruidspaar. Aansluitend schenken wij drankjes naar keuze. De gasten hebben alle gelegenheid om hun cadeaus te geven. Als de familie een leuk stukje wil doen hebben wij daarvoor allerlei apparatuur beschikbaar zoals beamer, geluidsinstallatie enz. 

Alle gasten worden verzocht om aan tafels plaats te nemen voor een heerlijk diner.
De tafels zijn prachtig ingedekt. Je geniet van een heerlijks bruiloftsdiner of buffet, sharing dinner of vorkjes diner, alles is mogelijk.

 

Even een momentje om je als bruidspaar terug te trekken in onze bruidskamer. Je kunt je make-up even bijwerken, even in de spiegel kijken en weer fris en fruitig klaar staan voor de gasten van het avondfeest. De daggasten krijgen een lekker kopje koffie of ander drankje of kunnen even een frisse neus halen en een ommetje maken.

De gasten voor het avond feest komen en jullie gaan helemaal los tijdens een bruisend feest.
Er wordt koffie en thee geschonken en op tafel staan bonbonnières met daarop cup cakes, petit fours, bonbons, soesjes, chocolaatjes enz. 
De drankjes kunnen worden afgehaald bij één van de bars en er wordt natuurlijk ook bediend. De bediening gaat rond met lekkere warme en koude hapjes en op de (praat)tafels staan zoutjes en nootjes. 
De DJ draait gezellige muziek en jullie gaan los op de dansvloer. 
Je kunt er ook voor kiezen om een eigen playlist aan te leveren en alle muziek via onze muziekcomputer te laten afspelen. Er is apparatuur zoals beamer en geluidsinstallatie voor degenen die een stukje willen doen.

Iedereen kan een lekker puntzakje patat of een broodje warm vlees afhalen bij Franks Snackluik. Er zijn vele andere lekkere hapjes te bedenken die we op dit moment kunnen serveren. 

Einde van het drankenarrangement. Er kan natuurlijk langer worden doorgefeest.

 

Je kunt je bruiloftsfeest tot in de kleine uurtjes verder vieren. Er is bij ons geen vaste eindtijd. 

Het Weijenborg feestteam

directie-weijenborg-hemersma-familie

Waanzinnige Trouwlocatie

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg