Bedrijfsfeest | het leukste zakelijke bedrijfsuitje | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De origineelste themafeesten, moordspelen en escaperooms

Wij maken jouw bedrijfsfeest op maat van culinaire of creatieve workshop tot spannende smokkeltocht. We bruisen van de ideeën voor teambuilding. Maak je feest compleet met lekker eten en drinken.

Alle bedrijfsfeesten, workshops en binnen- en buitenactiviteiten kunnen we voor je op maat maken. We maken graag een bruisend totaal programma voor je bedrijfsuitje en houden rekening met jullie grote of kleine budget.

Zoek je een leuke activiteit of lekker eten? Wij ontvangen je graag op ons gezellige verwarmde terras met 40 zitplaatsen. Er is veel mogelijk. Heb je vragen? Bel of mail ons dan gerust!

Wat kun je verwachten bij jouw bedrijfsfeest in Twente?

Een mooi locatie centraal gelegen tussen Almelo, Hengelo en Enschede. Alle collega’s hebben ruim de plek om te parkeren of arriveren met de trein. Na het hartelijk ontvangst start de activiteit naar keuze. Met de collega’s een spannende escaperoom in, samen de moordenaar vinden in het hilarische moordspel of strijden tegen elkaar met de Delden City race. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest in Twente. Vervolgens een gezellig gezamenlijk diner om je bedrijfsfeest heerlijk samen af te sluiten.
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel je eigen uitje samen op de activiteitpagina naar keuze. Kies je activiteit, eten en drinken en bekijk wat je uitje kost. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Top 5 Bedrijfsfeest

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Waanzinnige bedrijfsfeesten

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg