Tips en trends voor trouwen |de leukste bruiloft ideeën | de Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De tips van onze trouwspecialist om je bruiloft op originele wijze te vieren

Je wilt jouw bruiloft in Twente op unieke wijze vieren, maar hoe krijg je nou dat bijzondere tintje aan je feest? Onze trouwspecialist geeft je een aantal leuke tips om je huwelijksdag onvergetelijk te maken.

Laat jouw lievelingskleur de rode draad van de hele dag zijn. Op je trouwkaart, in de bloemen maar ook in het tafellinnen, stoelhoezen en strikken. Maak je eigen kleurenpallet en wij gebruiken het bij de decoratie.

Je gasten spreken een videoboodschap voor je in tijdens je bruiloft. De zuil staat op een opvallende plek zodat iedereen een lief, leuk, grappig bericht voor je achter kan laten.

Een onvergetelijke herinnering aan je huwelijksfeest.

Laat de bruidstaart voor je bruiloft speciaal ontwerpen door onze patissiers.

Je bepaalt zelf de kleur, de vorm, de decoraties. Voor de kinderen zijn er cakepops in dezelfde kleuren en smaak als je bruidstaart. Kijk naar de blije gezichten als je deze cakepops uitdeelt na het aansnijden van de bruidstaart

Voor de ingang van De Weijenborg staat een grote ballonnenzuil zodat iedereen kan zien dat er wat bijzonders te gebeuren staat. Uiteraard bepaal jij de kleur van je ballonnenzuil.

Wil je per romantische koets, per luxe limousine, met een oldtimer of een cabriolet, wij hebben passend trouwvervoer voor je op jullie huwelijksdag. 

Als je je dagbruiloft bij de Weijenborg houdt staat er zelfs gratis een elektrische trouwauto voor jullie klaar!

Gratis trouwvervoer in Twente

De bruidegom slaat met een echt zwaard de champagne kurk van de fles.

Een spectaculaire act waarbij onze specialist de bruidegom goed begeleidt en instrueert.

Daarna breng je met zijn allen een toost uit op het kersverse echtpaar

Het dessertbuffet wordt binnengedragen door de bedieningsbrigade met spetterend vuurwerk.

Een echte eyecatcher tijdens je bruiloft.

Onze bartender maakt de heerlijkste cocktails voor je gasten: Sex ont the beach, Mojito, Cosmopolitan. Er is ook een virgin uitvoering van alle cocktails.

Je gasten krijgen een uniek portret mee naar huis. Je kunt kiezen voor een karikaturist of een sneltekenaar.

In 7 gangen serveren wij op side plates heerlijke gerechten. Je staat lekker buiten op het terras, je hangt gezellig bij de bar of aan een praattafel. Dit vorkjes diner wordt geserveerd terwijl iedereen gezellig rondloopt, zit of staat.

Gezellig dineren met je gasten de avond vóór je trouwdag. In Amerika doen ze dit al jaren. Hier heet het “proefdraaien” voor je huwelijksdiner.  De avond voor je bruiloft ga je gezellig dineren met je belangrijkste gasten. 

Als laatste gang van je diner of buffet kies je voor een bruidsijstaart. Je snijdt deze samen op traditionele wijze aan.

Bestel een ijsje bij de ijscokar en wil je er nog één of twee, dat mag natuurlijk.

Je gaat niet traditioneel aan tafel eten maar en zijn allerlei kraampjes met hippe Aziatische hapjes uit Laos, Cambodja, lekkere Sushi of op zijn Russisch bliny met zalm en zalmkaviaar.

Je huwelijksplechtigheid op een plek die heel speciaal voor jou is. Bij  een prachtige boerderij, een vijver, in het  bos. Laat het ultieme hippie-gevoel van de boho stijl versmelten met dat romantische tintje van de natuur. Maak de decoratie persoonlijk door boho-chique hoekjes in te richten en laat de stijl terugkomen in decoratie, de taart, enz.

Tegen het einde van je bruiloft gaat iedereen naar de snack plek en bestelt  een puntzak friet, broodjes braadworst of wat anders met naar wens allerlei lekker pretvet.

Je kent ze uit oude films, aan 2 riemen hangt een buikplateau. Daarop ligt de koopwaar en de verkoper loopt rond. Tijdens je bruiloft kun je op deze wijze lekkere bits & bits laten serveren.

De foto’s die jouw gasten met hun eigen telefoon maken worden live getoond op schermen die bij de Weijenborg aanwezig zijn. De foto’s worden chronologisch weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn.  

Waanzinnig
De Weijenborg

directie-weijenborg-hemersma-familie

De tips van onze trouwspecialist voor de organisatie van je bruiloft

Je wilt van te voren alles perfect geregeld hebben voor je trouwdag, zodat je helemaal ontspannen volop kunt genieten van je huwelijksdag. Deze tips helpen daarbij.

Op je huwelijksdag wil jij je kunnen richten op het belangrijkste: HET JA WOORD. Het enige dat je zelf hoeft te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Kijk daarom eens binnen de familie of je vriendengroep wie helemaal op één lijn zit met jouw ideeën en het leuk vindt om te organiseren. Dan heb je de perfecte ceremoniemeester gevonden die je veel werk uit handen kan nemen op je huwelijksdag. Misschien kun je ook hulp gebruiken bij de voorbereidingen voor de trouwdag.

Alle afspraken die je met de Weijenborg maakt worden schriftelijk vastgelegd inclusief tijdsschema en de kostenopgave. Je kunt hier nog weer van alles in wijzigen totdat je het perfecte plaatje hebt. Een week voor jullie huwelijk zijn jullie van harte uitgenodigd om alle details nog één keer goed door te nemen, zodat op de dag zelf alles op rolletjes loopt. Neem de ceremoniemeester mee.

Ga na hoe je wilt dat de dag verloopt. Schrijf alles op en schat hoelang het allemaal duurt. Neem de tijden ruim, dat geeft rust op de huwelijksdag. Een handige tool is de Google Agenda. Vul hier alle activiteiten in.  Als je doorklikt op een afspraak is er ook nog ruimte om details in te vullen. Belangrijke onderdelen zijn: Kapper, schoonheidsspecialist, trouwvervoer, huwelijksvoltrekking, fotoshoot, taart aansnijden, borrel, receptie, diner, speech, avondfeest, opbouw DJ, enz. Je kunt schuiven met de tijden en volgorde. Deel de agenda met de ceremoniemeester.

Via de inlog in de muziekcomputer kunnen jullie je eigen playlist voor je huwelijksfeest samenstellen.

Ga je voor live muziek of een DJ, ga dan van te voren luisteren tijdens een vergelijkbaar feest rond 22.00 uur. Je krijgt een goede indruk of de artiest op het hoogtepunt van de avond bij je past of dat je nog even verder moet zoeken.

Stem goed af op welke wijze de muziek voor stukjes kan worden afgespeeld. Alle moderne apparatuur is bij de Weijenborg aanwezig.

Met de LED verlichting kan iedere gewenste sfeerkleur worden ingesteld. Ga vooral van te voren kijken en voelen wat jouw favoriete kleur is voor jouw huwelijksdag.

Daar sta je dan met je mooie maagdelijk witte bruidsjurk en je moet even gebruik maken van het toilet. Hoe fijn is het als je een eigen toilet hebt dat uitsluitend door jou gebruikt wordt. De Weijenborg heeft het en ook een eigen ruimte waar je even je make up kunt bijwerken.

Vraag de dinergasten enkele weken van te voren of er strenge medische diëten zijn. De keuken besteedt hier graag extra aandacht aan, maar kan dit alleen optimaal doen als de diëten van te voren bekend zijn.

Wat mogen je gasten drinken ? Frisdank, zwak alcoholische dranken of ook sterke drank zoals whisky en gin. Als je hier goede afspraken over maakt kom je niet voor onverwachtse uitgaven te staan.

Is er voor de kinderen wat leuks te doen ? Is er een speciaal kindermenu ? De Weijenborg heeft het! 

Verstop je huwelijksaanzoek in één van onze escape rooms en laat je partner na lang speurwerk jouw huwelijksaanzoek vinden.

Klik hier om onze escaperooms te bekijken.

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg