Uitjes voor kleine groepen - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0

Uitjes voor kleine groepen in Twente

Een leuke kameradendag, vriendenuitje voor een kleine groep organiseren is soms best lastig. Veel leuke workshops, sportieve activiteiten zijn slechts geschikt vanaf 20 personen of de kosten lopen snel op. De Weijenborg in Twente heeft een groot aanbod in uitjes voor kleine groepen.

Een betaalbaar maar uniek uitje organiseren voor een kleine groep? De Weijenborg helpt je graag daarbij. Wij bieden veel feesten en activiteiten al vanaf 6 personen aan. Hieronder een selectie van leuke binnen- en buitenactiviteiten die geschikt zijn voor een klein gezelschap! Mocht je een ander feest in gedachten hebben vraag dan naar de mogelijkheden.

Je kunt na je activiteit heerlijk naborrelen of dineren in onze sfeervolle herberg. Bekijk de voordelige all-in aanbiedingen of stel je eigen ideale uitje samen op de activiteitenpagina naar keuze. Wil je liever onze hulp? Dat kan, de Weijenborg denkt graag met je mee over jouw uitje. Geef je wensen, aantal personen en budget op en we maken een offerte op maat voor je!

Groepsuitjes in Twente voor klein gezelschap

Binnenactiviteiten

 1. Escape room

  Ga samen escapen in één of meerdere van onze escaperoom. Samen 60 minuten in spanning. Zullen jullie het redden binnen de tijd? Met de all-in aanbieding heb je een voordelig uitje met een heerlijk diner en onbeperkt bier, wijn en fris. De Weijenborg heeft 3 verschillende kamers waaruit je kan kiezen. Kies het thema uit dat bij jou groep past. 
  Bekijk hier onze escapes

 2. High Beer

  Je proeft 4 heerlijke speciaal bieren en bij elke biergang serveren wij heerlijke happen.  Een leuke activiteit voor je vriendendag of vrijgezellenfeest. Uiteraard ook leuk voor dames die wel een biertje lusten! Ook leuk om te combineren met onze escape rooms. 
  Bekijk hier onze High Beer

 3. VR Escapedining Casa de Papel

  Samen met je team ga jij de Spaanse bank overvallen tijdens het spannende escape dining Casa De Papel. Met Virtual Reality, vreemde props én lekker eten.

  Het grote brein achter de bankoverval op de nationale munt van Spanje is El Professor. Hij gaat jullie trainen voor een volgende spectaculaire en vreedzame bankoverval. Je hoeft de serie niet te kennen om dit innovatieve Virtual Reality dinerspel te spelen.
  Bekijk hier de VR escapedining

Buitenactiviteiten

 1. Kompastocht

  Voor een buitenavontuur kun je de kompastocht gaan doen. Een leuke en sportieve buitenactiviteit in het historische centrum van Delden. Scoor de meeste fotopunten en kom als winnaar uit de bus!
  Bekijk alles over onze kompastocht

 2. Outdoor Escape

  Een bloedstollend spannend buitenavontuur dwars door Delden. Red jezelf en je groepsgenoten door het tegengif te vinden. Met een koffer vol aanwijzingen gaan jullie op pad. Zullen jullie het redden binnen de tijd?
  Bekijk onze outdoor escape

 3. Kickbike Tocht

  Lekker steppen met de kickbike, een soort step in volwassen formaat.  Step heerlijk door de Twickelse bossen op je gemak en laat een picknick onderweg verzorgen. Daarnaast kun je allerlei stops bedenken zoals samen klootschieten, bosgolf of boogschieten.
  Bekijk hier alles over kickbiketocht

 4. Klootschieten

  Een oerhollandse activiteit. Een kloot is een met lood gevulde houten bal. Het doel is om een route in zo min mogelijk worpen met de kloot af te leggen.De route die je samen aflegt gaat door de mooie Twickelse bossen. 
  Bekijk hier alles over klootschieten

 5.  Lelijke eendjes rally
  Een mooie tour door het Twentse landschap met echte lelijke eendjes. ij mooi weer rol je het dakje heerlijk op en waait de warme bries door je haren. In de bochten veer je lekker mee, want het rijden in een lelijke eend is een echt avontuur.
  Bekijk hier de duckrally
escape-room-delden-grote-groepen
Escaperoom(s)
Casa de papel Vr escape dining
VR Escape Dining Casa de Papel
outdoor-escape-delden
Outdoor Escape
kickbike-tocht-delden
Kickbike Tocht

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg