Vacatures | Werken bij het leukste horecabedrijf | De Weijenborg %
0

Vacatures Weijenborg

Wil je werken bij de Weijenborg, dan is een positieve levenshouding, een flexibele instelling, collegialiteit en creativiteit erg belangrijk. Daarnaast vakmanschap of de bereidheid om een vak in alle finesses te leren. Wij zijn opleidingsbedrijf voor de horeca en recreatie.

Vanaf september breiden wij ons bedrijf uit met 2 extra zalen en 2 nieuwe escaperooms.
Door het aankopen van het naastgelegen pand.

Daarom zoeken wij voor de versterking van ons team een enthousiaste collega voor de functie van assistent bedrijfsleider. Samen met de eigenaar en bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je stuurt het team aan, plant en controleert alle werkzaamheden en verzorgt de gasten samen met het team. De diversiteit van De Weijenborg vraagt een flexibele houding met veel wisselende werkzaamheden. Het ene moment verzorg je een vergadering en een paar uur later feest je met de gasten tijdens een bruiloft of vrijgezellenfeest.

De Weijenborg houdt zich naast de horeca ook bezig met het verzorgen van vele recreatieve activiteiten. Deze evenementen maken het dat geen dag hetzelfde is, van cocktail workshop tot klootschieten en van Gooische vrouwen party tot moordspel. Jij hebt de verantwoordelijkheid voor alle organisatie rondom deze evenementen. Denk hierbij aan inkoop, MEP, planning, uitvoering, aansturing, facturatie en evaluatie.

De Weijenborg is een veelzijdig familiebedrijf dat voorop loopt in de wereld van themafeesten, activiteiten, escaperooms en workshops tijdens een feest/uitje. Daarbij is lol maken met de gast en collega`s een must. Ons doel is om elk feest tot een onvergetelijke herinnering te maken.

Naast de feesten is ook Casa De Tapas onderdeel van De Weijenborg. Dit is een nieuw restaurant concept met heerlijke mediterrane Tapas. Vers bereid en met oog voor mooie ingrediënten en Spaanse recepten.

Kwaliteit, persoonlijk, gezellig, vernieuwend. Deze begrippen beschrijven goed onze visie en bedrijfscultuur. Ben jij een op en top gastheer/vrouw en bedrijfsleider en vind jij het leuk om met ons elk feestje waanzinnig te maken, dan zoek wij jou.

Werkzaamheden:

· Eindverantwoordelijkheid bij afwezigheid bedrijfsleider

· Maken van de planning

· Facturatie

· Verantwoordelijk voor bestellingen

· Aansturen van team

· Meewerken op de werkvloer

· Meedenken met ontwikkeling van De Weijenborg, nieuwe thema`s, activiteiten en evenementen

Profiel:

· Assistent bedrijfsleider

· Organisatorische vaardigheden

· Leidinggevende ervaring

· MBO niveau 4 werk denkniveau

· Flexibel, weekenden en feestdagen beschikbaar

· BHV diploma en leermeesterdiploma zijn een pré

Bieden:

· Uitdagende en variërende werkzaamheden

· Super gezellig team

· 20 tot 38 uur

· Marktconform salaris

· Personeelsfeesten

· Maaltijden

Direct solliciteren

Voor de versterking van ons gezellige team zoeken wij een enthousiaste interieurverzorger die ons tapas restaurant Casa de Tapas en het andere onderdeel van ons bedrijf De Weijenborg ( Feesten en Partijen) schoon wil houden.

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het schoonhouden van de feestzalen en overige ruimtes binnen ons bedrijf. 

De werkdagen zijn maandag en zaterdag. In overleg kan hiervan worden afgeweken. 

Als familiebedrijf vinden wij werksfeer, waardering en een fijne werkplek erg belangrijk. We zoeken dus ook iemand die ons team aanvult en past binnen ons gezellige team (ook al is deze functie erg zelfstandig)   

Kernwoorden:

 • Zelfstandig werken
 • Oog voor detail
 • Parttime dienstverband 8-12 uur per week
 • Salaris volgens horeca CAO
 • Flexibel werkrooster
 • Pensioen
 • Vakantiegeld
 • Overuren uitbetaald
 • Personeelskorting
 • Bedrijfsfeesten
 • Kerstpakket 
 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Voor de versterking van ons team zoeken wij een collega voor het begeleiden van onze themafeesten, activiteiten, workshops en escape rooms. Je bent mede verantwoordelijk voor het verzorgen van de vele uitjes die wij binnen de Weijenborg verzorgen, samen met de collega`s van de recreatie afdeling. 

Naast het verzorgen van de leukste uitjes hoort natuurlijk het horeca deel ook bij je functie, opnemen en uitserveren van drankjes, helpt achter de bar en serveert eten uit. Samen met de gast maak jij van elke avond een waanzinnig feest. 

Elke dag is anders, de ene dag loop je op een bruiloft en de volgende sta je in een Oktoberfest outfit te feesten achter de bar. We zoeken een gezellige collega die het leuk vindt om veel te leren over de Horeca maar zijn of haar mannetje staat als entertainer/activiteiten begeleider. 

PROFIEL:
· Spontaan, vrolijk en prettig gestoord 🙂 
· Leergierig en flexibel
· Niet bang om voor een grote groep te staan en te spreken
· Minimaal MBO niveau 3 werk/denkniveau
· Diploma richting van Leisure and hospitality is een pre
· Beschikt over vervoer van en naar Delden

WIJ BIEDEN:
· Uitdagende werkzaamheden
· Super gezellig team
· Veel variatie
· Contract voor 12 tot 38 uur per week
· Gevarieerd personeelseten
· Diverse feesten en borrels
· Salaris boven CAO

HEB JE BELANGSTELLING?

Direct solliciteren of

Stuur je CV en motivatiebrief aan: info@deweijenborg.nl of bel 074-3763079 en vraag naar Jasper, Marijn of Erna Hemersma. 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Voor de versterking van ons team zoeken wij een afwas.  We zoeken een enthousiaste medewerker/ster voor 1 a 2 dagen per week. Wij leren jou natuurlijk de fijne kneepjes van het vak.

PROFIEL:
· Mimimaal 1 dag in weekend beschikbaar
· Leergierig en flexibel
· Gezellig persoon

WIJ BIEDEN:
· Uitdagende werkzaamheden
· Super gezellig team
· Veel variatie
· Contract voor 6 tot 12 uur per week
· Gevarieerd personeelseten
· Diverse feesten en borrels

SALARIS

15 jaar = € 5,50*
16 jaar = € 6,50*
17 jaar = € 8,00*
18 jaar = € 9,00*
19 jaar = € 10,00*
20 jaar = € 12,50*
21 jaar of ouder = € 13,00*

Direct solliciteren

* all-in salaris, uitgaande van maximaal salaris in functie. Hiervoor dien je voldoende beschikbaarheid te hebben en functie na 3 maanden na behoren uit te voeren. 

HEB JE BELANGSTELLING?

Stuur je CV en motivatiebrief aan: info@deweijenborg.nl of bel 074-3763079 en vraag naar Jasper, Marijn of Erna Hemersma. 

Over de Weijenborg en Casa de Tapas

WIE ZIJN WIJ:
Al 42 jaar zijn wij voorloper in het aanbieden van de leukste uitjes, escape rooms, themafeesten, workshops en activiteiten.
Als familiebedrijf maken wij elk uitje waanzinnig. Met ons team van 8 vaste medewerkers en vele oproepkrachten staan we elke week weer voor onze gasten klaar.
Of het nu gaat om een bruiloft, vergadering, bedrijfsuitje of gewoon een leuke en lekkere avond uit.

Daarnaast hebben wij een sfeervol restaurant Casa de Tapas met mooie en traditionele Spaanse tapas. Allemaal huisgemaakt en veel met streekproducten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

De Weijenborg is het meest veelzijdige horecabedrijf van Twente. Met de vele thema`s en activiteiten is geen dag hetzelfde. In 1981 zijn Erna en Nico Hemersma begonnen met het bedrijf. In het begin als restaurant met elke 3 maanden een ander land als thema. Hieruit is de vraag ontstaan naar het verzorgen van feesten rondom deze landen en wij zijn dit steeds verder gaan uitwerken.

Na 30 jaar is besloten de nadruk te gaan leggen op de feesten en partijen. Met de groeiende vraag naar themafeesten en activiteiten is dit een goed besluit geweest. Sinds 2012 zijn Jasper en zijn vrouw Marijn actief in het bedrijf. Als zoon van Erna en Nico had Jasper al van jongs af aan de droom om het bedrijf over te nemen en die droom is nu werkelijkheid geworden.

Met een team van 9 vaste medewerkers en 20 parttime medewerkers verzorgen wij de meest uiteenlopende uitjes. Denk aan vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsuitjes, vergaderingen en teambuilding. Maar ook familiedagen, diploma-uitreikingen en condoleances. Geen dag is hetzelfde. In 2020 is restaurant Casa de Tapas geopend, gevestigd in de prachtige paardenstal van de Weijenborg. Dit hippe en trendy tapas restaurant is een prachtige culinaire aanvulling in het restaurant aanbod in Delden. 

De ambitie van het bedrijf is om de positie op het gebied van themafeesten en activiteiten vast te houden en verder te verstevigen. Dit door telkens nieuwe concepten uit te werken en bestaande te blijven verbeteren. De nieuwste ontwikkeling is indoor en outdoor escapen met Augmented en Virtueal Reality. De Weijenborg zal zich ook steeds meer richten op activiteiten op locatie. Hier ligt voor de Weijenborg een grote kans.

Werken bij de Weijenborg

team-de-weijenborg-delden

Heb je belangstelling, stuur je CV en motivatiebrief aan: info@deweijenborg.nl of bel 074-3763079 en vraag naar Jasper, Marijn of Erna Hemersma.

Direct solliciteren

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2023 | De Weijenborg