De leukste all-in feesten | Onbeperkt genieten | De Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een waanzinnig All-in uitje!

Wil jij genieten van een onvergetelijk all-in uitje zonder je zorgen te maken over de kosten? Kies dan voor een all-in feest of groepsuitje. Wij bieden de leukste activiteiten en themafeesten inclusief eten en drinken tegen een scherpe prijs.

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiefeest, wij regelen alles voor je. Geen verrassingen achteraf, want de prijs is inclusief alles wat je nodig hebt voor een geslaagd uitje. Je hoeft alleen maar te komen met je gezelschap en te genieten van de gezelligheid en activiteiten.

Bij De Weijenborg hebben we een breed scala aan activiteiten en themafeesten om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een moorddiner, een pubquiz, een all-in escape room uitje of een karaokefeest. Al onze activiteiten worden begeleid door ervaren en enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat jouw uitje een succes wordt.

Jasper personeelsfeest specialist

Kan ik je helpen?

Het organiseren van een uitje kan natuurlijk heel spannend of ingewikkeld lijken. Onze specialisten zijn elke dag beschikbaar om samen een waanzinnig programma te maken!

Bel nu direct en ik help je met de organisatie:
074-3763079

De all-in groepsuitjes en themafeesten

Hieronder vind je alle activiteiten en themafeesten die All-in geboekt kunnen worden. Natuurlijk maken we graag een voorstel op maat als je meer wilt dan alleen een standaard uitje. We kunnen elk uitje zo maken als jullie dat willen. Ander buffet of diner? Lunch of snack erbij? Wisselprogramma of totaal dagprogramma met aansluitend avondfeest? Het kan voor ons niet gek genoeg, we helpen je graag om jouw uitje waanzinnig te maken!

 

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg