Hoe organiseer je het perfecte vrijgezellenfeest: 11 TIPS! - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0

De ultieme gids voor een memorabel vrijgezellenfeest!

Gefeliciteerd, jij hebt de eer en het genoegen om het vrijgezellenfeest voor jouw beste vriend(in) te organiseren. Dat is niet niks! Voordat je jezelf verliest in een overweldigende zee van glitter en confetti, laten we ervoor zorgen dat je alle touwtjes in handen hebt. Hier is jouw ultieme handboek voor het plannen van een vrijgezellenfeest dat de geschiedenis in gaat als een episch feest waar nog jaren over gesproken wordt.

De Weijenborg is vrijgezellenfeesten specialist in Twente en je kunt kiezen uit zo’n 50 verschillende thema’s, activiteiten, lekker eten en drinken, en dat allemaal onder één dak. Voor je vrijgezellenfeest in de buurt van Delden, Hengelo, Oldenzaal, Enschede en Almelo moet je bij de uitjes specialist de Weijenborg zijn.

11 tips voor de organisatie van je vrijgezellenfeest

1. Begin op Tijd

Eerst en vooral: tijd is jouw beste vriend. Begin op tijd met plannen met je vrijgezellenfeest.

2. De Lijst der Lijsten

Stel die VIP-lijst samen! Je beste vriend, je zus, je collega – iedereen die het verdient om deel uit te maken van het vrijgezellenfeest van het decennium.

3. Timing is Alles

Wanneer? Zorg dat je ruim voor de trouwdatum plant, zodat iedereen kan herstellen van de gekkigheid. Een bruidstaart eten met een kater is immers niet zo’n succes.

4. Budgetbewust

Geld, de bron van alles wat geweldig is en soms wat lastig kan zijn. Stel het budget vast en communiceer duidelijk. Niemand wil last-minute financiële stress, toch?

5. Ken de VIP

Niets is belangrijker dan de persoon voor wie je dit vrijgezellenfeest organiseert. Wat zijn zijn/haar hobby’s? Passies? Zijn er dingen die absoluut niet mogen ontbreken op deze dag? Een subtiele polscheck kan wonderen verrichten.

Tekst gaat onder de foto’s verder.


6. Kies de locatie, de activiteit en het eten

Bij de Weijenborg in Twente Overijssel vind je alles onder één dak: zo’n 50 activiteiten, een goed restaurant, escape rooms, enzovoort. Kies een locatie die niet alleen fantastisch is maar ook goed bereikbaar. De Weijenborg in Delden, op slechts 3 minuten lopen van het station en de bushalte, klinkt als een winnaar!

7. Kies een thema!

Of het nu een stijlvolle cocktailparty, een wild avontuur of een retro-feestje is, een thema geeft richting aan je creativiteit. Ga voor een spannende escaperoom, een gezellige kookworkshop of een dag vol adrenaline met bijvoorbeeld archery shoot out. Mix en match zodat het past bij de smaak van de VIP.

8. Dress to Impress

Een vrijgezellenfeest is de perfecte gelegenheid om een beetje uit de band te springen. Regisseer een dresscode die past bij het thema en laat iedereen schitteren in de gekste outfits.

9. Vooruitbetaling – Dé Heldendaad

Vermijd last-minute afzeggingen door iedereen een maand van tevoren het volledige bedrag te laten overmaken. Geen verrassingen en alle tijd om aantallen aan te passen zonder extra kosten voor de andere feestgangers.

10. Verras de Vrijgezel!

Zet de vrijgezel ‘in the picture’ met extra’s op de feestlocatie. De Weijenborg heeft talloze mogelijkheden om dit feestelijke slachtoffer extra te laten stralen.

11. Herinneringen Vastleggen

Regel een fotograaf of stel een hashtag in voor alle social media-kiekjes. Herinneringen zijn het mooiste souvenir van een geweldig feest!

Dus, feestorganisator, met deze ultieme gids en de expertise van de Weijenborg ben jij klaar om het meest epische vrijgezellenfeest ooit te organiseren. Succes en feest ze! 🎉

 

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg