Tips voor jouw vergadering - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De leukste tips om je vergadering inspirerend en afwisselend te maken

Een volle dag vergaderen kan intensief zijn. Bij de Weijenborg heb jij alle mogelijkheden om je vergadering inspirerend en afwisselend te maken. We bespreken de mogelijkheden graag met je om de vergadering naar jouw wens te verzorgen.

Er zijn casussen in de escape rooms ingebouwd die zijn gericht op jouw bedrijf. Elke casus is weer de sleutel tot de volgende. Na het escapen worden de casussen in de hele groep besproken. Het ideale uitgangspunt voor een brainstormsessie.

Je werkt met een klein team aan een schilderij. Je gaat aan het werk met een vraagstelling of actueel thema dat de deelnemers van te voren hebben doorgekregen. Tijdens het creatieve proces wordt veel over het onderwerp gesproken. Nadat alle teams hun kunstwerk voltooid hebben komt de hele groep in vergadering bijeen en worden de schilderijen gepresenteerd door het team en daarmee ook het onderliggende thema besproken. Het ideale uitgangspunt voor een brainstormsessie.

Je hakt de kruiden fijn, de piepers worden gejast, het vlees wordt ontvliest, de saus geroerd en ondertussen bespreek je de opdracht die je voorafgaand aan de kookworkshop hebt meegekregen.

Elk team bereidt een gang van het diner en serveert dit ook zelf uit. Als iedereen aan tafel zit wordt per gang het relevante onderwerp met de hele groep besproken.

Per groep bepaal je welk muzieknummer het beste past bij het doel van de vergadering en de thema’s die daarin aan de orde komen. Dit muzieknummer ga je later in de vorm van Karaoke in kleine teams voorbereiden en tot slot aan het gehele team ten gehore brengen. Een ontspannend uitgangspunt voor een brainstormsessie.

In 7 gangen worden vanaf side plates de meeste verfijnde gerechten geserveerd in de vergaderruimte met vooral veel statafels. Bij dit staand en lopend diner wordt bij elke gang een ander thema besproken.

Via de speciaal voor jouw opgestelde quiz komen alle agenda punten, problemen, speerpunten aan de orde. Een perfecte manier om de deelnemers bewust te laten worden van de meningen en ideeën van alle deelnemers.

Per duo op de tandem en al fietsend wordt er gebrainstormd c.q. vergaderd. Je gaat natuurlijk steeds naast een ander fietsen om zo veel mogelijk collega’s en teamgenoten te spreken.

Op een open plek in het bos wordt de vergadering vervolgd en wordt er gepicknickt.

Houd elk half uur een minibreak van 5 minuten waarin steeds wat anders gebeurd. Wat sportiefs, een quiz, een muziekopdracht, een hersenkraker enz.

De manier om iedereen scherp en creatief te houden

Hang aan de wanden van de vergaderzaal diverse problemen of stellingen.

De deelnemers krijgen een post it blokje en plakken hun oplossing en reactie bij de diverse stellingen.

De Weijenborg Delden

Unieke vergaderlocatie

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op
  • MM slash DD slash JJJJ

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg