Hollandse Hemelvaart in Delden| Gezellig voor jong&oud | De Weijenborg
0

Waanzinnige Hollandse Hemelvaart in Delden!

Ben je ook zo dol op de Hollandse muziek van Willem Barth, Frank van Etten, Marlous Oosting en vele anderen? Of gewoon zin een gezellige dag uit met je vrienden en familie? Kom dan op donderdag 26 mei naar Delden!  Daar vindt hét Hemels Hollands festival plaats met vele bekende Hollandse artiesten. De entree is gratis. Het wordt een fantastisch open air festival in het centrum van Delden. Kom vooral met het hele gezin, want voor de kinderen zijn er springkussens, ze kunnen freerunnen, zich laten schminken en nog veel meer!

Open-air festival Delden

Op het gezellige plein in het centrum van Delden is iedereen welkom vanaf 12:00 uur op Hemelvaartsdag 2022, donderdag 26 mei. Delden bruist deze dag van de activiteiten tijdens de jaarlijkse Braderie “Hemels Mooi Delden”, dus alle reden om naar dit gezelligste plaatsje in Twente te komen. 

Tip: Delden is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer! In een wandeling van 5 minuten vanaf de trein sta jij op het feest! Parkeer gelegenheid is ook volop bij het Station aanwezig.

Line - up

Op het festival treden maar liefst 10 Hollandse artiesten op! Naast de 3 grote namen komen o.a. Henk Damen, Jeffrey Hoffman, Tinus Hoekstra en diverse anderen. De precieze line-up maken we later bekend! Deze artiesten zie je zeker: 

Kleine Sfeer pre-view

Om 12.00 uur start DJ Happy Andy op het podium op het Ressingplein en draait heerlijke Hollandse hits van onze volkszangers. Als iedereen opgewarmd is beginnen de vele live optredens die tot maar liefst 20.00 uur doorgaan.

Hemels Hollands met o.a. Marlous Oosting

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg