Casa de papel - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0

De Weijenborg traint bankrovers voor Casa de Papel!

Vanaf 13 december presenteert de Weijenborg het nieuwste op Escape gebied: de Casa de Papel Virtual Reality Escape gebaseerd op de immens populaire Netflix serie. De Dali maskers en rode overallen liggen al klaar.

Casa de Papel
“Wie zat niet gekluisterd aan de buis om de hele netflix serie Casa de Papel te binge watchen. Ik in ieder geval wel” aldus Erna Hemersma, eigenaresse van de Weijenborg. Het idee voor een nieuw Virtual Reality thema was geboren. In samenwerking met een VR software ontwikkelaar is een spannend VR escape dining spel gecreeerd. Het bijzondere is dat je zowel in de virtuele wereld als in de echte wereld moet zoeken naar aanwijzingen, clues, codes en objecten. Samenwerking tussen beide werelden is noodzakelijk.

Bij VR wordt het complete gezichtsveld weggenomen en vervangen door digitale beelden. Je draagt een VR headset en kunt vrij rondkijken, je ziet niet langer de echte wereld om je heen.

De training
Samen met je team ga jij de Spaanse bank overvallen.
Het grote brein achter de bankoverval op de nationale munt van Spanje is El Professor. Hij gaat jullie trainen voor een volgende spectaculaire en vreedzame bankoverval.
Je hoeft de serie niet te kennen om dit innovatieve Virtual Reality dinerspel te spelen.
Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het bankgebouw te verlaten. Je hebt hiervoor toegang tot de kluis nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden. Samenwerking is cruciaal.

De Weijenborg
De Weijenborg is het innovatieve horeca bedrijf in hartje Delden dat gespecialiseerd in het het verzorgen van binnen- en buitenactiviteiten voor groepen in combinatie met lekker eten en drinken. Het familiebedrijf is opgericht in 1981 en telt ruim 30 enthousiaste medewerkers.

Ben je klaar voor de toekomst ? Start innovatieve Virtual Reality Casa de Papel vanaf 13 december bij de Weijenborg in Delden. Uitsluitend na reservering.

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg