Gratis trouwvervoer - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0
Elektrische trouwauto Twente

Waanzinnig gratis trouwvervoer

Alles is geregeld. Je gaat trouwen in een prachtige herberg. Maar hoe kom je samen op deze locatie? Als je bij de Weijenborg je dagbruiloft houdt worden deze zorgen alvast weggenomen: er staat helemaal gratis een prachtige witte trouwauto deze dag voor je klaar. Deze elektrische trouwauto zorgt ervoor dat jij in stijl aankomt op de plaats van bestemming in Twente: De Weijenborg. 

Dagbruiloft bij de Weijenborg

Het Weijenborg team denkt graag mee met jouw unieke invulling aan de dag. Niets is onmogelijk op deze speciale dag, wij helpen je graag met het organiseren!  De Weijenborg in Delden is dé bruiloft specialist met een prachtige locatie uit het jaar 1739 met een moderne inrichting om jouw huwelijksfeest onvergetelijk te maken. 

Mocht je de locatie willen bezichtigen of langskomen om te bespreken wat er allemaal mogelijk is dan kun je ons bellen of mailen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Onder een genot van een kop koffie kun jij dan al je vragen stellen. Je kunt uiteraard ook langskomen op onze bruidsinspiratiebeurs!

directie-weijenborg-hemersma-familie

Zij hadden een onvergetelijke bruiloft!

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg