Nieuwe themafeesten en activiteiten | Ontwikkelingen | De Weijenborg
0

Nieuwe themas, activiteiten en escaperoom in ontwikkeling!

Goed nieuws! Ons creatieve team heeft nu meer tijd om volop bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe thema’s en het vernieuwen van bestaande themas. Zij zetten al hun creativiteit en vindingrijkheid in om jou straks te verrassen.

Het proces is nog in volle gang en er worden veel ideeën gespuid. Bij dit proces gaan alleen de topactiviteiten ons aanbod halen. Ben jij benieuwd wat jij straks voor nieuws kan gaan doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste te weten welke thema’s en activiteiten ons team heeft bedacht.  Éen klein tipje van de sluier: één van de activiteiten maakt gebruik van de techniek QR!

Heb je zelf nog een themafeest of activiteit wat je graag zou willen doen maar eigenlijk nergens kunt vinden? Geef je idee door via de mail en wie weet kun jij binnenkort jouw eigen themafeest bij ons vieren.

Kluswerkzaamheden

Ons koksteam laat zich van een andere kant zien door het bedrijf diverse klussen aan te pakken. Gelukkig zijn ze van alle markten thuis. 

De heren doen alles om te zorgen dat er alles weer in orde is voor als de gasten weer mogen komen. Zo werd er bijvoorbeeld een prachtige rvs plaat in de keuken gezet. Daarnaast is oude muur weer in ere hersteld voor een hernieuwde sfeer in de stal en wordt er volop geschilderd. 

De Weijenborg staat niet stil en gaat verder met de blik vooruit. Het team blijft aan het werk om jou straks weer waanzinnig veel plezier te kunnen bezorgen! Uiteraard houden zij zich aan de gestelde maatregelen.  Wil je onze progressie bij houden? Bekijk dan ons facebook kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg