Ontsnap aan de Realiteit: Boek nu de nieuwe “Breaking Bad - Het Druglab” Escape Room bij De Weijenborg! - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0

Ben jij een fanatieke escaper op zoek naar de ultieme uitdaging? Ontdek de nieuwste sensatie bij De Weijenborg in Delden: de adembenemende escape room “Breaking Bad – Het Druglab”! Laat je meeslepen door een verhaal vol spanning, mysterie en adrenaline, geïnspireerd op de populaire serie Breaking Bad.

Innovatie in Escape Room Ervaringen

Sinds 1981 staat De Weijenborg, gevestigd in het pittoreske Delden, bekend als een toonaangevend horecabedrijf en de grootste aanbieder van escape rooms in het oosten van Nederland. De familie Hemersma, bestaande uit Erna, Nico en Jasper, combineert hun krachten om unieke en meeslepende escape rooms te creëren. Met Erna’s creatieve concepten, Nico’s bouwvaardigheden en Jasper’s digitale expertise, garanderen zij een onvergetelijke ervaring.

Een Meeslepende Beleving: Red Delden van de Drugscriminaliteit

In de nieuwe escape room “Breaking Bad – Het Druglab” wordt het ooit zo rustige Delden overspoeld door drugsgeweld van rivaliserende bendes. Als deel van een speciaal team met de codenaam “Stop Meth Cooking” is het jouw missie om sporen te onderzoeken, het drugslab te vinden en de criminele organisatie te ontmantelen. Wees voorzichtig: één verkeerde stap en de criminelen worden achterdochtig. Durf jij de uitdaging aan?

Meer dan Alleen Escape Rooms

Bij De Weijenborg geniet je van een breed scala aan activiteiten. Naast spannende escape rooms zoals “Breaking Bad – Het Druglab”, kun je ook deelnemen aan VR- en AR-ervaringen en uitdagende outdoor escapes. Maak je dag compleet met een bezoek aan ons gezellige restaurant Casa de Tapas en ontdek onze diverse workshops en thema-activiteiten.

Boek Nu Jouw Avontuur!

De nieuwe escape room “Breaking Bad – Het Druglab” is vanaf 1 juni 2024 officieel geopend voor het publiek. Wees er snel bij en boek jouw avontuur bij De Weijenborg. Beleef een escape room zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren en red Delden van de drugscriminaliteit.

Voor meer informatie en boekingen: De Weijenborg Spoorstraat 16 en Peperkampweg 4 te Delden www.deweijenborg.nl

Ontsnap aan de realiteit en beleef een spannend avontuur bij De Weijenborg. Boek vandaag nog en ervaar de ultieme escape room sensatie!

 

 

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg