De Weijenborg heeft vele online uitjes van online wijnproeverij tot cocktailworkshop - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0

De Weijenborg biedt nationaal en internationaal online uitjes aan.

Online pubquiz uitje coronaproof

Update:  Gelukkig zijn er weer volop feestjes en gezelligheid mogelijk bij ons in Delden. Daarom zijn we inmiddels weer specialist in het geven van waanzinnige feestjes bij ons in Delden of elders op locatie!  Het zien van al die blije gezichten maakt ons waanzinnig blij. Online uitjes zijn helaas bij ons gestopt. 

De specialist in online uitjes

 

Nadat één jaar geleden alle groepsactiviteiten in de coronaban werden gedaan, was het tijd om in het 40 jarig bestaan van de Weijenborg de bakens weer eens stevig te verzetten. Gedurende dit jaar van beperkingen is het veelzijdige horecabedrijf omgebogen van plek voor thematisch groepsvermaak naar specialist in online uitjes.

 

Bedrijven en netwerkclubs zoeken naar gezellig vermaak

Bedrijven en netwerkclubs zijn naarstig op zoek naar een leuke informele manier om samen iets op afstand kunnen beleven. In dit gat is de Weijenborg gesprongen. In 2021 staan er dagelijks één of meerdere online belevingen gepland. Deze vinden vanuit Delden plaats in heel Nederland, met een flinke piek in Noord en Zuid Holland. Ook is er vraag naar Engelstalige online bijeenkomsten, samen met relaties en of collega’s in het buitenland. De Weijenborg heeft inmiddels diverse Engelstalige online uitjes mogen faciliteren. Koplopers zijn de online wijnproeverij en de online cocktailworkshop. Maar ook de online pubquiz en pizzaworkshop zijn populair.

Vele online uitjes met optimale beleving

“Het is zo ontzettend leuk om wijnen te proeven met een gezelschap met een internationale achtergrond. De laatste proeverij voor Philips Amsterdam was voor gasten met de Russische nationaliteit, de Franse, de Duitse, de Portugese en de Nederlandse. Een inspirerende uitwisseling van kennis, smaken en voorkeuren” aldus Erna Hemersma, die deze wijnproeverijen verzorgt. Jasper Hemersma en zijn recreatie team verzorgen alle overige online belevingen. Deze week staat hij voor zo’n 100 personen, verdeeld in sessies met steeds 20 cocktail liefhebbers, de lekkerste cocktails samen met hen te shaken. Het vrolijke cocktailpakket is compleet met shakers, maatbekers, kleurrijke Hawaï kransen en natuurlijk alle ingrediënten. Het is een dynamisch en interactief uitje. “Het geeft ons team veel energie om op een positieve wijze met ons vak bezig te zijn. Het was natuurlijk even flink omschakelen afgelopen jaar” aldus Jasper.

 

Buitenactiviteiten en afhaalmenu's

Naast de online activiteiten biedt de Weijenborg nog vele buitenactiviteiten op 1,5 meter. Restaurant Casa de Tapas bereidt heerlijke afhaalgerechten. Het team van de Weijenborg bezorgt door heel Nederland de  lekkere tapas en vrolijke belevingspakketten en reed er zelfs voor naar België en Duitsland.
Natuurlijk popelt het hele team om weer gasten live in het bedrijf te mogen ontvangen. Zolang dat moment niet helder is blijft de Weijenborg zich vernieuwen en de leukste online belevingen ontwikkelen.

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg