Activiteiten tot 250 personen | Kleine en grote groepen | De Weijenborg
0
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Weijenborg: Groepsactiviteiten en Themafeesten in Twente voor iedere groep

De Weijenborg is een mooie locatie gelegen in het Twentse Delden waarbij elke groep, groot en klein en in ieder budget een waanzinnig feest kan houden.  Bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiefeesten en kameradendagen: graag helpen wij jou bij het organiseren van jouw waanzinnige avond of dag. 

Bij ons zijn er mogelijkheden voor elk type groep, tot 100 personen (na Corona weer tot 250 personen). Voor grotere groepen kunnen wij op locatie voor een uniek amusementsprogramma zorgen. Bekijk hier voor onze mogelijkheden van activiteiten op locatie.

 

Groepen tot 20 personen

Kleine groepen zijn van harte welkom en wij hebben vele leuke activiteiten die wij veilig volgens de richtlijnen van de RIVM kunnen aanbieden. Hier vind je een kleine greep uit de mogelijkheden:

OUTDOOR:

 

INDOOR

Groepen tot 100 personen (na Corona 250 pers)

Je bent met een grote groep mensen en wilt een actief uitje met elkaar ondernemen. Daarnaast wil je ook gezellig met elkaar kunnen naborrelen. Bij de Weijenborg zijn er diverse thema’s en activiteiten die geschikt zijn voor een grote groep. Bekijk hier onder onze ideeën, mocht je vragen hebben bel of mail gerust en kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Gezamenlijk wordt je ontvangen met een welkomstdrankje. Na bijgekletst te hebben start het Escape programma. De groep wordt opgesplitst en de groepen gaan escapen in de verschillende indoor escaperooms: Café Rene, Huttenkloas en de Russischse goudtrein. Ook kunnen er groepen het nieuwste op het gebied van Escapes proberen: Virtual Reality Escape Casa de Papel. Wie berooft de bank als eerste? 

Je kunt met zijn allen tegelijk gaan escapen of kiezen voor een leuk wisselprogramma: De helft gaat escapen en de andere helft doet een leuke buitenactiviteit of gaat de strijd aan met de Pubquiz. Na een korte pauze wordt er van activiteit gewisseld.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Moordspel de veiling

Moordspel de reunie

Waanzinnig
De Weijenborg

De Weijenborg

Waanzinnige activiteit

maffia-casino-themafeest
Maffia feest
csi-moordtocht-buitenactiviteit
CSI Moordtocht
moorddiner-delden-twente
Moordspel

Onze waanzinnige groepen

Niets gevonden

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg