De Slimste mens(en) van Delden - De Weijenborg | Feest en bruiloftslocatie
0

Waanzinnig: De slimste mens van Delden!

Quiz tijd! Zaterdag 6 mei organiseren wij de verbeterde editie van “de SLIMSTE MENS van DELDEN e.o.  Test je kennis in onze live uitgezonden quiz en bewijs dat jij de slimste bent! De slimste mens wordt, naast eeuwige roem, beloond met een QR city game voor 8 personen t.w.v. €100,00. 

In vele uitdagende rondes worden de deelnemers getest op uiteenlopende onderwerpen. De deelname is gratis, maar het is mogelijk een vrije gift te doen als dank. We hebben 50 plekken beschikbaar, je kunt je aanmelden als team of als individu. Je kiest er dus zelf voor of je met of tegen je huisgenoot gaat spelen!

Voor deelname moet je beschikken over een TV of laptop waarop je een youtube stream kunt ontvangen. Daarnaast moet elke deelnemer/team beschikken over een smartphone. 

Inschrijven kan via facebook, mail of onderstaand formulier. Je krijgt van ons dan de verdere informatie. Naast deze kennistest zijn er ook nieuwe activiteiten in de maak! Wil jij op de hoogte blijven van de leukste activiteiten nú en later? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op facebook.

Meld je hier aan

Wij helpen je graag om een programma op maat te maken!

Heb je een vraag, bel of mail ons.

+31(0)74 376 30 79 info@deweijenborg.nl

Schrijf je in en ontvang regelmatig onze waanzinnige nieuwsbrief!

© 2024 | De Weijenborg